2ο Καλαματιανό Καρναβάλι, οι στολές, το πρόγραμμα και η χθεσινή συνάντηση (φωτογραφίες)


Συνάντηση είχαν χθες τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής Καλαμάτας με εκπροσώπους των γκρουπ που θα συμμετάσχουν φέτος στο καρναβάλι.
Επιπλέον, έγινε «άνοιγμα» και ενημέρωση προς τους καρναβαλιστές για την εξεύρεση χορηγών- διαφημιζομένων, ενώ ενημερώθηκαν για το πώς έχει μέχρι σήμερα η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι.
Επιπρόσθετα, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα του καρναβαλιού που ξεκινά στις 15 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 2 Μαρτίου.
Πιο συγκεκριμένα:
Τελετή έναρξης θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου στον κύκλο μπροστά στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στις 19 Φεβρουαρίου θα έχουμε τα Μαντολινάτα, μια εκδήλωση που θα συμμετάσχει και η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας, στις 22 Φεβρουαρίου αντί της νυχτερινής παρέλασης θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις των γκρουπ σε διάφορα σημεία της πόλης και εκεί με πορείες θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία όπου θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι, το ιδιαίτερο της εκδήλωσης είναι ότι το θέμα είναι ότι ο κάθε καρναβαλιστής πρέπει να σκεφτεί με φαντασία και όρεξη τη λύση για το φωτισμό του.
Έπειτα στις 26 Φεβρουαρίου ακολουθεί το πάρτι της Καρναβαλικής Επιτροπής, την 1η Μαρτίου έχουμε την Ιζαμπιάδα, ενώ το καρναβάλι κλείνει με την μεγάλη παρέλαση στις 2 Μαρτίου.
Τέλος, να σημειωθεί ότι στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου λειτουργεί εκθετήριο στολών.
Π.Μπ.