Καινοτόμες ιδέες για το χώρο του τουρισμού και της εστίασης στο 3ο Open Coffee Καλαμάτας

Καινοτόμες ιδέες για το χώρο του τουρισμού και της εστίασης στο 3ο Open Coffee Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο “Luna Lounge η τρίτη συνάντηση της κοινότητας του “Open Coffee” στην Καλαμάτα.
Σε αυτή τη συνάντηση παρουσιάστηκαν τρεις καινοτόμες εφαρμογές για «έξυπνα κινητά», που σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη στο κομμάτι του τουρισμού και της εστίασης.

Αρχικά, ο Νίκος Αναγνώστου, ιδρυτής του “Discoveroom”, παρουσίασε την ιδέα του που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες ως εφαρμογή και απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες όσο και στους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων, καθιστώντας τη διαδικασία εύρεσης και κράτησης ενοικιαζόμενων δωματίων σημαντικά ευκολότερη.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Σαμοθράκης παρουσίασε μια ολοκληρωμένη on line πλατφόρμα παραγγελιών delivery, το e-food.gr, που βρίσκεται ήδη και στην Καλαμάτα, έχει κατακτήσει την ελληνική αγορά και κάνει τη ζωή μας ευκολότερη στις παραγγελίες delivery.

Τέλος, η Μαργαρίτα Δόμπα, εμπορική σύμβουλος του JuicyBar App, παρουσίασε την εφαρμογή που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η ομάδα της αποκλειστικά για iOS συσκευές και έρχεται να αλλάξει τον τρόπο ασύρματης παραγγελιοληψίας και διαχείρισης σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και beach bar, με σκοπό να κατακτήσει τη διεθνή, εκτός από την ελληνική, αγορά.

Το επόμενο ραντεβού για την κοινότητα του “Open Coffee” στην Καλαμάτα κλείστηκε για την προτελευταία Παρασκευή του Μάρτη.