Ο καιρός τα χάλασε στο Καλαματιανό Καρναβάλι 2014, αλλάζει χώρο η Ιζαμπίαδα

Ο καιρός τα χάλασε στο Καλαματιανό Καρναβάλι 2014, αλλάζει χώρο η Ιζαμπίαδα

Τελικά οι φόβοι των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και ο καιρός δε θα είναι σύμμαχος στο Καλαματιανό Καρναβάλι τουλάχιστον για αύριο.
Έτσι αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν, η Ιζαμπιάδα που ήταν να γίνει στο λιμάνι της Καλαμάτας θα γίνει κάτω από τη βόρεια  κερκίδα του σταδίου της Παραλίας, αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε.

Πρόβλεψη του καιρού
Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Σάββατο 1/3/2014 προβλέπεται άστατος.
Ο ουρανός θα είναι νεφελώδης καθ`όλη τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας, με ελάχιστα μικρά ανοίγματα, κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες και μετά. Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης, ενώ κατά διαστήματα αναμένεται να εκδηλωθούν μπόρες, κυρίως σύντομης διάρκειας (όμβροι). Επίσης υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες έως τις πρωινές ώρες. Από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας αναμένεται ψιλόβροχο έως ασθενής βροχή, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μπόρες σύντομης διάρκειας (όμβροι).
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-90%.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από ΝΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ και προς τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε Α-ΝΑ, με ένταση 3-4 μποφόρ.
Θα υπάρξει μικρή συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης.
 Meteoclub.gr