Πέντε διαδραστικούς πίνακες δώρισαν οι Ρόταρι στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Πέντε διαδραστικούς πίνακες  δώρισαν οι Ρόταρι στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Με πέντε σύγχρονους διαδραστικούς πίνακες, που θα καλύψουν τις ανάγκες του συνόλου των μαθητών, δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Ελλάδας, αναβαθμίστηκε η υλικοτεχνική υποδομή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας. 
Στο Ειδικό Σχολείο βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής ο διοικητής του Ροταριανού Ομίλου Ελλάδας Κοσμάς Χουτουριάδης, ο πρόεδρος του Ομίλου Καλαμάτα – Φαραί Ευάγ. Σπαράγγης και μέλη.
Για τη σημαντική προσφορά του Ροταριανού Ομίλου μίλησε ο διευθυντής του σχολείου, Μαν. Κωνστάνταρος, ο οποίος, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, τόνισε τη σημαντική προσφορά που θα έχουν οι συγκεκριμένοι πίνακες στις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών, ενώ σημείωσε και την ανταπόκριση του Ομίλου στο αίτημα του σχολείου. 
Ο κ. Χουτουριάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εγκατάσταση του εξοπλισμού, ενώ σημείωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του Ροταριανού Ομίλου για την εκπαίδευση και τους μαθητές. 
Τέλος, ο κ. Σπαράγγης επισήμανε πως με την περιφέρεια 2470 στάθηκε δυνατό να συγκεντρωθούν 10.000 ευρώ για την αγορά των πέντε διαδραστικών πινάκων, πλήρως εξοπλισμένων, για το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας, που «θα βοηθήσουν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, ειδικά όσα αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα».