Τα νέα του Καλαματιανού Καρναβαλιού και τα γκρουπ που νίκησαν

Τα νέα του Καλαματιανού Καρναβαλιού και τα γκρουπ που νίκησαν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26/02/2014 το μεγάλο πάρτι της Καρναβαλικής Επιτροπής.
Στις 21:00 στο club “Please don’t tell” η Καρναβαλική Επιτροπή υποδέχτηκε πάνω από 350 καρναβαλιστές και φίλους του Καλαματιανού Καρναβαλιού.
Η βραδιά κύλησε με πολύ χορό, κέφι, τραγούδι και καρναβαλική διάθεση. Ο ενθουσιασμός απογειώθηκε όταν έφτασε η ώρα να δοθούν τα πρώτα βραβεία στα πληρώματα για τα πρώτα παιχνίδια των Μυστικών της Πριγκίπισσας ΙΖΑΜΠΩ, το βραβείο της νυχτερινής παρέλασης, καθώς και τα θέματα σακούλας, τα οποία ολοκληρώθηκαν την ίδια μέρα. Νικητές ήταν:
Νικητές των θεμάτων σακούλας:
·         1ο νικητής: Νο 10 «Backto 60s»
·         2ο  νικητής: Νο 6 «Minions»
·         3ο  νικητής: Νο 4 «Οι Σεληνιασμένοι»
Νικητές για τις πρώτες φάσεις των Μυστικών της Πριγκίπισσας ΙΖΑΜΠΩ:

  • της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου (με θέμα: «Σηκώστε τα μαλλιά» – το κτένισμα με τη μεγαλύτερη διάμετρο αντιστοιχούσε σε 2,11 μέτρα) στο πλήρωμα Νο 13 «Εκτός εποχής»
  • της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου (με θέμα: «Φουσκώστε την κοιλιά», με …τεχνητή περίμετρο κοιλιάς 5 μέτρα και κάπα που ξεπερνούσε τα 235 μέτρα σε μήκος!!!) στο πλήρωμα Νο 8 «Η κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός λύκος».

Νικητής της βραδινής παρέλασης με τίτλο <<Αυτοφωτιστείτε>>:
·         πλήρωμα Νο 10 «Back to 60s»
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
 
          Το μεσημέρι της ίδιας μέρας παίχτηκε ένα ακόμα παιχνίδι των Μυστικών της πριγκίπισσας ΙΖΑΜΠΩ με τελική κατάληξη το Δημοτικό Στάδιο στην παραλία. Οι καρναβαλιστές κατέκλυσαν το στάδιο προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη σε αθλητές και προπονητές και υποβλήθηκαν σε αθλητικές δοκιμασίες. Η διαφορά του νικητή κρίθηκε στα λεπτά και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί το Σάββατο στην Ιζαμπιάδα, όπου ολοκληρώνονται και τα παιχνίδια του κρυμμένου θησαυρού.
         Στην Ιζαμπιάδα τα γκρουπ που συμμετέχουν στα παιχνίδια θα πρέπει να εκπροσωπηθούν με 15 άτομα και να έχουν μαζί τους 15 πακέτα με ζυμαρικά ή όσπρια.