Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου , το 3ο “Open Coffee” στην Καλαμάτα

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου , το 3ο “Open Coffee” στην Καλαμάτα

Πιστοί στο ραντεβού της , η ομάδα του  “Open Coffee”  στην Καλαμάτας μας καλεί στην 3η της συνάντηση , την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο Cafe -Bistrot “Luna Lounge“.

Καινοτόμες ιδέες, επιχειρηματικά σχέδια και δικτύωση είναι όροι που θα μας απασχολήσουν ξανά. Αυτή τη φορά, 3 εταιρείες startup θα μας εξηγήσουν πώς συνδύασαν αυτές τις έννοιες με τις παραδοσιακές αξίες του τουρισμού και της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα:

Ο Αντώνης Σαμοθράκης, Marketing Manager του e-food.gr, θα μας παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη online πλατφόρμα παραγγελιών delivery.

Η Μαργαρίτα Δόμπα, Εμπορική Συμβουλος του JuicyBar App  θα μας παρουσιάσει την εφαρμογή που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει η ομάδα αποκλειστικά για iOS συσκευές που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο ασύρματης παραγγελιοληψίας και διαχείρισης σε Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρια και beach bar.

Ο Νίκος Αναγνώστου θα μιλήσει για την τελευταία του προσπάθεια, το Discoveroom, μία νέα εφαρμογή που απευθύνεται τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων καθιστώντας την διαδικασία εύρεσης και κράτησης ενοικιαζόμενων δωματίων σημαντικά ευκολότερη. Ο Νίκος είναι ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με τον όρο startup στην Ελλάδα και η παρουσία του στην Καλαμάτα μας κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενους!

Οι πρώτοι καφέδες θα αρχίσουν στις 19.00, οι παρουσιάσεις στις 20.00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν το networking και τα πηγαδάκια ως τα μεσάνυχτα. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Περισσότερα θα βρείτε και στο σχετικό facebook event.

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

*Δείτε τι έγινε στην 1ή Συνάντηση του “Open Coffee” στην Καλαμάτα εδώ  και τι έγινε στην 2η  εδώ