Άλλαξε ρότα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο… Ομόφωνα υπέρ Βουδούρη

Άλλαξε ρότα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο… Ομόφωνα υπέρ Βουδούρη

Ν. Βούτσης: «Κανείς βουλευτής δεν ήθελε να κατέβει υποψήφιος…»

Ομόφωνη ήταν η στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη για τις περιφερειακές εκλογές.
H συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, που διεξήχθη στις 27 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη, «επισφράγισε με τρόπο ρητό και αποφασιστικό την παγιωμένη πεποίθηση πως η εκλογική μάχη που ξεκινά, θα οδηγήσει στην ανατροπή του φαύλου “συστήματος Τατούλη”, της πιο ακραίας μνημονιακής νεοφιλελεύθερης και αδιαφανούς πολιτικής στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μόνο έτσι θα υπάρξει πραγματική ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, προς όφελος των κατοίκων και όχι των συμφερόντων, διαμορφώνοντας κατάλληλες συνθήκες για όλους και ειδικά για τους νέους, τα όνειρα των οποίων συνθλίβονται από τις αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας που επιβάλlει η τρόικα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου να βρισκόταν χθες στην Τρίπολη, σε ευρεία σύσκεψη για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της προεκλογικής εκστρατείας, που θα οδηγήσουν σε νίκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Παράλληλα και σχετικά με τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν για τον Οδυσσέα Βουδούρη, ο εκ των επιτελών του Αλέξη Τσίπρα, Ν. Βούτσης, άφησε σε συνέντευξή του να εννοηθεί ότι αρκετοί από αυτούς που αντιδρούν ουσιαστικά αρνήθηκαν να κατέβουν ως υποψήφιοι. «Οι επιλογές που κάναμε ως Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τους υποψηφίους στις Περιφέρειες, ειδικότερα αυτές που αφορούν τους έξι υποψηφίους και υποψήφιες που είναι βουλευτές του κόμματος, δεν είναι κατ’ οικονομία, είναι οι καλύτερες και πλέον μάχιμες επιλογές.
Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν και με άλλους συναδέλφους για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά τους, δεν υπήρξε συναντίληψη για τη διαθεσιμότητα σε σχέση με την εμπλοκή τους στις επικείμενες εκλογές. Ευελπιστώ να μην αποτελούν, πέραν της διάστασης απόψεων, συμπτώματα και παρενέργειες της φάσης της “βίαιης ωρίμανσης” που βιώνουμε ως κόμμα της Αριστεράς που διεκδικεί κεντρικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας».