Συνεχίζονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις στην ΕΡΑ Καλαμάτας


Συνεχίζονται σήμερα οι εκδηλώσεις που οργανώνει η ΕΡA Καλαμάτας για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, στις 11 Ιουνίου 2013.
Σήμερα, στις 8.30 το βράδυ, θα ξεκινήσει συζήτηση για την ΕΡΑ Καλαμάτας και την προσφορά της, από την ίδρυσή της δύο ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό το Σεπτέμβριο του 1986, με προσκεκλημένους εκπροσώπους των τοπικών αυτοδιοικητικών, συνδικαλιστικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων φορέων.
Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα του Παναγιώτη Σταθέα
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο. Στις 8.30 το βράδυ θα ξεκινήσει συζήτηση για το «μαύρο» στην ΕΡΤ, τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, τις αντισυνταγματικές εκτροπές, τη Δημοκρατία κ.λπ. Προσκεκλημένοι – ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του Τμήματος Μέσων Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Πλειός, ο δημοσιογράφος Γιάννης Σμυρλάκης από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και οι δημοσιογράφοι Νίκος Τσιμπίδας και Αλεξάνδρα Χριστακάκη από την ΕRT OPEN.
Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο χώρο που βρίσκεται η ΕΡΑ Καλαμάτας στο Ανατολικό Κέντρο και θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΑ Καλαμάτας και διαδικτυακά από την ΕRT OPEN.
Στο χώρο λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας από τους αγώνες των εργαζομένων στη διάρκεια του χρόνου που πέρασε από το κλείσιμο της ΕΡΤ.