Ένταξη και των τεσσάρων Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης στο ΕΣΠΑ


Εγκρίθηκε η ένταξη των τεσσάρων Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης για το σχολικό έτος 2014-2015 στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», με υπεύθυνο φορέα για τη διαχείρισή του την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.).
Το πρόγραμμα καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας και τα τροφεία συνολικά 55 παιδιών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των γονέων που θα επιλεγούν.
Συγκεκριμένα, η ένταξη αφορά στη χρηματοδότηση της λειτουργίας του Α’ Παιδικού Σταθμού Μεσσήνης, του Β’ Παιδικού Σταθμού Μεσσήνης, του Γ’ Παιδικού Σταθμού Μεσσήνης και του Παιδικού Σταθμού Ανδρούσας, με προσφερόμενο αριθμό θέσεων 15 για τους τρεις πρώτους (σύνολο 45 θέσεις) και 10 θέσεων για τον τέταρτο.
Η αίτησης συμμετοχής διατίθεται ήδη στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr), της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (www.epanad.gov.gr) και της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr ), καθώς και από το Β΄ Παιδικό Σταθμό Μεσσήνης, πλησίον του Δημαρχείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στo ΚΕΠ Μεσσήνης, στο τηλέφωνο 27223 60200.