Έντεκα 8μηνες συμβάσεις στο Δήμο Μεσσήνης τεχνικών ειδικοτήτων


Στην πρόσληψη 11 ατόμων τεχνικών ειδικοτήτων θα προχωρήσει ο Δήμος Μεσσήνης. Όσοι προσληφθούν, θα εργαστούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (χρονικής διάρκειας 8 μηνών) και θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Μεσσήνης.
Αναλυτικά ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, οι θέσεις έχουν ως εξής: 1 θέση Δ.Ε. Χειριστή Μηχανημάτων Έργων Εκσκαφέα Φορτωτή (ομάδας Β’ τάξης Γ’), 1 θέση Δ.Ε. Χειριστή Μηχανημάτων Έργων Grader (ομάδας Ζ’ τάξης Β’), 1 θέση Δ.Ε. Χειριστή Μηχανημάτων Έργων Ισοπεδωτή Γαιών (ομάδας Ζ’ τάξης Γ’), 8 θέσεις Υ.Ε. Εργατών Καθαριότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: Δήμος Μεσσήνης, Παύλου Πτωχού, Τ.Κ. 24200 Μεσσήνη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας, υπόψη κας Σταματίνας Χριστοπούλου και κας Ευσταθίας Κουλέτση (τηλ. επικοινωνίας: 27223-60156).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Δ.Ε. ή Υ.Ε.).
Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας Δ.Ε. που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας Υ.Ε.
Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της Υ.Ε. κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών Δ.Ε. και Υ.Ε.) που επιδιώκει.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: στο Δήμο Μεσσήνης (στην ανωτέρω διεύθυνση), στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).