«Βλέπει»… Χριστοφιλέα η Καλαμάτα


Ο Νίκος Κουρμπανάς έχει πάρει πάνω του το μεταγραφικό σχεδιασμό της Καλαμάτας συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα των υποψηφίων να φορέσουν τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» δεκάδες ποδοσφαιριστές προερχόμενους κυρίως από Β΄ και Γ΄ Εθνική.
Ο 52χρονος τεχνικός που παραμένει στην πρωτεύουσα έχει καθημερινά πληθώρα επαφών και συζητήσεων με ποδοσφαιριστές που ξέρουν τα «μονοπάτια» των συγκεκριμένων κατηγοριών και ακόμη περισσότερο με παίκτες που γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Άλλωστε από την αρχή το επεσήμανε στη διοίκηση, το έκανε βεβαίως και στις πρώτες του δηλώσεις και το απέδειξε μέσω της συμφωνίας με τον Δημητριάδη που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Η Καλαμάτα κινείται κυρίως στις αγορές της Αττικής και της Πελοποννήσου, οπότε η πλειοψηφία των παικτών αναμένουμε να προέλθει από αυτές. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους αθλητές που εξετάζονται είναι και ο Μεσσήνιος στην καταγωγή αμυντικός Τάσος Χριστοφιλέας, ο οποίος αγωνιζόταν την προηγούμενη διετία στην ομάδα της Καλλιθέας, έχοντας αγωνιστεί ακόμη σε Βύζαντα Μεγάρων, Διαγόρα, Κεραυνό Κερατέας και Σπάτα. Ο Χριστοφιλέας είναι 26 ετών και δείχνει να διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που επιζητεί η Καλαμάτα για την συγκρότηση συμπαγούς αμυντικής γραμμής κάτι που είναι βασικό, σύμφωνα με το αγωνιστικό πλάνο.
Οι εξελίξεις θα τρέξουν πιο έντονα τις επόμενες ώρες κάτι που θα συνδυαστεί και με την κάθοδο του κ. Κουρμπανά στη Μεσσηνία