Δεν προχωρά του Γεωργούλη και ψάχνεται για άλλες περιπτώσεις η Καλαμάτα


ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ «ΛΥΣΕΙ» ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Μετά την άρνηση του Μπλένταρ Κόλα η ομάδα της Καλαμάτας, ειδικότερα ο Γιώργος Ράλλης, έστρεψε το βλέμμα της προς άλλες περιπτώσεις προπονητών, κάνοντας αρχή με τον Θύμιο Γεωργούλη.
Είχαμε γράψει στο φύλλο της Κυριακής ότι σε περίπτωση ναυαγίου με Κόλα η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας θα στραφεί προς τον κ. Γεωργούλη, όμως φαίνεται πως και η περίπτωση αυτή δεν προχωρά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του έμπειρου τεχνικού στην πρωτεύουσα φαίνεται πως δεν του δίνουν την ευχέρεια να βγει προς την περιφέρεια, όμως δεν αποκλείεται να υπάρχει από πίσω και κάτι ακόμη.
Το λέμε αυτό γιατί υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν ανθρώπους της ομάδας να μην ταυτίζονται γύρω από τις περιπτώσεις προπονητών που έχουν μπει στο στόχαστρο. Όπως και να έχει, πλέον η Καλαμάτα είναι υποχρεωμένη να βρει άμεσα προπονητή, καθώς ο χρόνος τρέχει και είναι εις βάρος της.
Αυτή τη στιγμή το όνομα που ακούγεται πιο έντονα είναι του Νίκου Κουρμπανά, το οποίο άλλωστε έχει κυκλοφορήσει από την πρώτη στιγμή, όμως έτσι όπως τρέχουν οι εξελίξεις, κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει την επόμενη ημέρα.

Ευκαιρία σε Παπασταθόπουλο να δώσει απαντήσεις
Το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται ένα ιδιόμορφο παιχνίδι γύρω από το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και για το αν εμπλέκεται ο 26χρονος διεθνής αμυντικός, μέσω εκπροσώπων του, στα διοικητικά της Καλαμάτας.
Επειδή πολλά ακούγονται, κάποια εξ αυτών μάλιστα στοχοποιούν τον κορυφαίο Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή και επειδή βρίσκεται πλέον στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, καλό θα είναι να δοθούν οι απαντήσεις. Δεν μιλάμε για τις απαντήσεις από την πλευρά της διοίκησης, αλλά από αυτή του Σωκράτη.