Εννιά δυνατά φιλικά από 10 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου για την Καλαμάτα


Χωρίς εξελίξεις στο μεταγραφικό παζάρι κύλησε η χθεσινή ημέρα για την ομάδα της Καλαμάτας, η διοίκηση της οποίας ωστόσο εξακολουθεί να κινείται ενεργά στοχεύοντας στην μεγαλύτερη δυνατή ισχυροποίηση του έμψυχου δυναμικού. Το πλάνο έχει δοθεί από τον Νίκο Κουρμπανά και η διοίκηση προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές που έχουν «στοχοποιηθεί» ακολουθώντας συγκεκριμένη οικονομική πολιτική. Υπάρχει αισιοδοξία ότι με προσεκτικές κινήσεις και χωρίς βιασύνη θα αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που θα καλύψουν τα κενά τα οποία υπάρχουν και που είναι αρκετά στο ρόστερ.
Από εκεί και πέρα, το γραφείο Τύπου της Καλαμάτας, ανακοίνωσε χθες τις ημερομηνίες διεξαγωγής των φιλικών προετοιμασίας με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει από την πλευρά του Νίκου Κουρμπανά και χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αλλαγής τους. Το σίγουρο είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός θέλει πολλά και δυνατά τεστ έτσι ώστε η ομάδα να καλύψει το ντεσαβαντάζ των πολλών αλλαγών και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Σεπτεμβρίου. Συνολικά θα δοθούν εννέα φιλικά παιχνίδια και οι ημερομηνίες που θα γίνουν είναι οι εξής: 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 Αυγούστου και 3, 7 Σεπτεμβρίου.

Εργομετρικά σήμερα στο Reaction
Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το χθεσινό πρόγραμμα κύλησε με διπλό ραντεβού στο γήπεδο, όμως το σημερινό θα είναι λίγο διαφοροποιημένο καθώς νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθούν στο γυμναστήριο Reaction εργομετρικά τεστ. Οι ποδοσφαιριστές θα υποβάλλονται ανά ομάδες στη διαδικασία των μετρήσεων και τις επόμενες ημέρες θα προκύψουν τα αποτελέσματα τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά για την πορεία της προετοιμασίας.
Η ομάδα της Καλαμάτας ευχαρίστησε τους υπεύθυνους του γυμναστηρίου για την διάθεση του χώρου για τις μετρήσεις αλλά και τη χρήση που θα γίνεται από την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μέγας πονοκέφαλος το γηπεδικό
Οι ημέρες κυλούν όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση στο μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα και το στοιχείο αυτό φέρνει λογικά τον προβληματισμό . Πως θα μπορούσε άλλωστε να ισχύει κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει εξασφαλισμένη έδρα για το ξεκίνημα αλλά και εγκαταστάσεις ικανές να την τραβήξουν στη νευραλγική περίοδο της προετοιμασίας.