Επιβεβαίωση και… παρελθόν ο Γκόφας για την Καλαμάτα


Όπως γράψαμε στο χθεσινό φύλλο, το βράδυ της Τρίτης έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Μαύρης Θύελλας, η οποία επικεντρώθηκε ουσιαστικά σε δύο μέτωπα. Το πρώτο είχε να κάνει με καθαρά οργανωτικά – διοικητικά θέματα, και το δεύτερο με ξεκάθαρη αγωνιστική κατεύθυνση.
Ξεκινώντας από το δεύτερο κομμάτι, που έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος και αυτό που κάνει αρκετούς φιλάθλους ν’ αγωνιούν, μπορούμε να μεταφέρουμε τα εξής. Αποφασίστηκε να μην προχωρήσει το σενάριο επαναδιαπραγμάτευσης με τον Μίλτο Γκόφα και η ομάδα να κινηθεί για νέα τεχνική ηγεσία, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν στα  ποδοσφαιρικά στέκια της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί ο Γιώργος Ράλλης να κρατούσε τις ισορροπίες, κάτι που έκανε και την Κυριακή στις πρώτες του δηλώσεις, όμως τα μηνύματα είχαν έρθει εδώ και αρκετό καιρό για τον Αιγιώτη τεχνικό. Μπορούμε ν’ αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα εξελίχθηκε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι τακτικής από διάφορες κατευθύνσεις και το οποίο είχε το αποτέλεσμα το οποίο σας μεταφέραμε. Χθες ο κ. Ράλλης μετέφερε στον Μίλτο Γκόφα τις εξελίξεις, με την Καλαμάτα να κινείται ήδη για την διάδοχο κατάσταση.    
 
Με Κλιτσίδη και πληθώρα ονομάτων στο τραπέζι
Στο κομμάτι αυτό υπάρχει και η εμπλοκή του μάνατζερ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Νίκου Κλιτσίδη. Ο τελευταίος βρέθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση, κάνοντας τις προτάσεις του για το θέμα του προπονητή, μεταφέροντας μάλιστα τρία – τέσσερα ονόματα. Βεβαίως ονόματα ήρθαν και από άλλες πλευρές και μπορούμε να πούμε ότι οι προπονητές που εξετάζονται πλέον είναι περισσότεροι από δέκα. Τα μέλη της διοίκησης θα μιλήσουν, χωριστά, με αυτούς και στο τέλος θα προκύψουν οι τρεις – τέσσερις «εκλεκτοί», από τους οποίους θα επιλεγεί ο νέος προπονητής της Καλαμάτας, κάτι που θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Η διαδικασία που ακολουθήθηκε με τους προπονητές, έγινε πολύ και με τους ποδοσφαιριστές. Έγιναν δηλαδή εισηγήσεις τόσο από τον κ. Κλιτσίδη, όσο και από τους υπόλοιπους, χωρίς όμως να παρθεί η παραμικρή απόφαση, κάτι για το οποίο άλλωστε δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη.
 
Παρουσίασε το πλάνο της επόμενης ημέρας ο Παπακωνσταντίνου
Πέρα από τα αγωνιστικά θέματα, η συνεδρίαση επικεντρώθηκε σε κάποια ακόμη που έχουν να κάνουν με το πλάνο το οποίο θ’ ακολουθήσει την επόμενη μέρα η Μαύρη Θύελλα. Ξεχωριστή ήταν η παρέμβαση του Β΄ αντιπροέδρου και εκ των βασικών οικονομικών χρηματοδοτών της ομάδας, Ηλία Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μετέφερε το σχεδιασμό, με κάθε λεπτομέρεια μάλιστα, όσον αφορά τις ανάγκες βελτίωσης των συνθηκών και της καλύτερης οργάνωσης.
Τις επόμενες ημέρες θα παρθεί η απόφαση για τον εκπρόσωπο Τύπου που θα έχει η ομάδα, όπως επίσης το προσεχές διάστημα θα γίνει η επιλογή για τον νέο γενικό αρχηγό. Το κομμάτι αυτό έμεινε λίγο πίσω, όμως θα κλείσει άμεσα.
 
Σήμερα ή αύριο η επόμενη συνάντηση
Η επόμενη συνάντηση των μελών της διοίκησης θα γίνει σήμερα ή αύριο το βράδυ, με βασικό στόχο τη γνωστοποίηση των επαφών με τους υποψήφιους προπονητές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε επιλογές τουλάχιστον για τη «βασική ομάδα» των υποψηφίων προπονητών.

Βλέπει Παπαδόπουλο… Μιλάει και για το γήπεδο
Μεταξύ των προτεραιοτήτων του Γιώργου Ράλλη και των συνεργατών του, είναι και η συνάντηση με τον Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμένεται στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Δεν αποκλείεται να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο έμπρακτης στήριξης του κ. Παπαδόπουλου, κάτι που θ’ ανεβάσει ακόμη ψηλότερα τον οικονομικό και οργανωτικό πήχη της ομάδας, εφόσον βεβαίως βρεθεί ανταπόκριση, ενώ είναι βέβαιο ότι θα γίνει συζήτηση και για το θέμα του γηπέδου και την «μετακόμιση» της Καλαμάτας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Του Νίκου Μπαλόπουλου