Καλαμάτα: Ανακοινώθηκε η επτάδα των εκλογών


Ο ΤΑΚΗΣ ΔΕΔΟΥΣΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
Η απουσία τα προηγούμενα 24ωρα του Γιώργου Ράλλη στη Θεσσαλονίκη δεν άφησε περιθώρια για την πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου, ωστόσο στην αυριανή Γενική Συνέλευση ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο.
Όσον αφορά πάντως στις εκλογές της Καλαμάτας, δεν αναμένονται καθόλου εκπλήξεις, αφού η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει ακριβώς άτομα, όσα δηλαδή και τα μέλη του ΔΣ.
Ο Τάκης Δεδούσης θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος του διεθνή Καλαματιανού άσου Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος μπορεί σήμερα να έχει το ενδιαφέρον του στο γάμο του, αλλά η απόφασή του να εμπλακεί με τα διοικητικά της Μαύρης Θύελλας μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.
Εκτός από τους Ράλλη, Δεδούση, θέση στο νέο ΔΣ της Καλαμάτας αναμένεται να πάρουν μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης της Κυριακής (10π.μ. -2 μ.μ. στο αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του Διοικητηρίου) και οι Θοδωρής Παπαθεοδωρίδης, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Άκης Δάλλας, Χρήστος Λουκάς και Άλκης Καραγιάνης (προέρχεται από τις τάξεις των φανατικών φιλάθλων της ομάδας).