Καλαμάτα: Σήμερα η επίσημη παρουσίαση Κουρμπανά


Για τη 1 μετά το μεσημέρι, στο νεότευκτο πολυτελές παραλιακό ξενοδοχείο Horizon Blu, καθορίστηκε η παρουσίαση του καινούργιου προπονητή της Μαύρης Θύελλας, Νίκου Κουρμπανά. Η συνάντηση θα δώσει μια καλή ευκαιρία διεξοδικής ενημέρωσης των φιλάθλων για τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Καλαμάτας και τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, πλην του έμπειρου επιθετικού Πέτρου Δημητριάδη, μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε κάτι άλλο επίσημο. Ωστόσο, η διοίκηση περίμενε να κλείσει πολύ αργά έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλείεται σήμερα, να επιφυλάσσει κάποια ή κάποιες εκπλήξεις, δεδομένου ότι ο χρόνος πιέζει, αφού στο ρόστερ υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες από πέρυσι και τη Δευτέρα προγραμματίζεται η έναρξη της προετοιμασίας…
 
 
 
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΠΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Δημαρχιακή παρέμβαση για την «παραχώρηση» του γηπέδου ΜΓΣ στην Καλαμάτα

Στις αρχές Σεπτέμβρη και ανάλογα με τις διαθέσεις του καιρού, αφού απαιτούνται φθινοπωρινές θερμοκρασίες, θα γίνει επανασπορά στο Στάδιο της Παραλίας και άλλες εργασίες συντήρησης που θα το κρατήσουν κλειστό για περίπου ένα δίμηνο. Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προγραμματίζεται για τις 14 Σεπτεμβρίου, αυτό σημαίνει αυτομάτως πρόβλημα στέγης για τη Μαύρη Θύελλα. Το αδιέξοδο που διαφαινόταν συνδυασμό με την αρχική άρνηση του Μεσσηνιακού για παραχώρηση χρήσης του γηπέδου Σταύρος Παπαδόπουλος ανέλαβε όμως να λύσει προσωπικά ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος κάλεσε τη διοίκηση των «πρασίνων» να συζητήσουν το θέμα.
Κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατόν να γίνει χθες, καθώς αυτό θα πρέπει να τεθεί επισήμως στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεσσηνιακού, στο οποίο θα προσκληθούν ο κ. Νίκας και ο αρμόδιος αθλητικών θεμάτων Γιάννης Αδαμόπουλος, αλλά και η πλευρά της Μαύρης Θύελλας, με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη.