Κτηνοτρόφος πέρασε τη Θηροφυλακή για ζωοκλέφτες και άρχισε να πυροβολεί


 
Την περίπολο της Θηροφυλακής για ζωοκλέφτες πέρασε προχθές το βράδυ ένας κτηνοτρόφος στην Πολιανή, με αποτέλεσμα να αρχίσει να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.
Ειδικότερα, 56χρονος κτηνοτρόφος που κατά καιρούς έχει πέσει θύμα ζωοκλοπής, το βράδυ της Τρίτης είδε να κυκλοφορεί στην περιοχή ένα αυτοκίνητο, το οποίο του φάνηκε ύποπτο. Δε δίστασε, λοιπόν, να βγάλει την καραμπίνα και να πυροβολήσει μια φορά στον αέρα. Στο αυτοκίνητο, όμως, δεν επέβαιναν ζωοκλέφτες, αλλά θηροφύλακες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και τον συνέλαβαν.
 
Συλλήψεις
Στο μεταξύ, χθες, σε όλη τη Μεσσηνία, πραγματοποιήθηκε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 65 άτομα, εκ των οποίων 32 ήταν ημεδαποί και 33 αλλοδαποί, καθώς και σε 27 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν πέντε αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν επτά άτομα. Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας άντρας και μια γυναίκα για παράνομη κατοχή κυνγετικών όπλων.
 
Καταστήματα
Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για καταδικαστικά έγγραφα, καθώς και τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, έπειτα από έλεγχο σε καταστήματα. Συγκεκριμένα, συνελήφθη ο υπεύθυνος εστιατορίου στα Φιλιατρά για τροποποίηση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος, ο υπεύθυνος καφέ μπαρ -εστιατορίου στην οδό Ναυαρίνου στην Καλαμάτα, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας και ιδρύσεως, καθώς και από ένα εστιατόριο στην περιοχή της Πύλου, που δεν είχε άδεια λειτουργίας.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν συνολικά 32 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τέσσερις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.
Β.Β.