Μια 18άδα στις χθεσινές δοκιμές της Καλαμάτας που ολοκληρώνονται σήμερα


 
Συνολικά 18 ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ προκειμένου να δοκιμαστούν υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού της ομάδας Νίκου Κουρμπανά, στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Οι παίκτες, αφού αρχικά εκτέλεσαν ασκήσεις υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου -ο οποίος συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά σε αυτό το ρόλο- χωρίστηκαν στην συνέχεια σε δυο ομάδες και έπαιξαν διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Ο Νίκος Κουρμπανάς έκανε παρατηρήσεις κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ το ίδιο συνέβη και κατά την εκτέλεση ασκήσεων που
ακολούθησαν. Στο πλευρό του ήταν ο Ιωσήφ Λουκάς, που επίσης ανανέωσε τη συνεργασία του με την Καλαμάτα, ενώ το ζέσταμα των δυο τερματοφυλάκων έκανε ο Σωκράτης Κοψαχείλης.
Μεταξύ άλλων ο κ. Κουρμπανάς είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους τρεις νεαρούς της Μαύρης Θύελλας, που συνεχίζουν από το περυσινό ρόστερ. Ο λόγος για τους Νίκο Βασιλόπουλο, Βασίλη Κακαλή και Ηλία Κουντάνη, οι οποίοι μπορεί να μην πήραν τις ευκαιρίες που ήθελαν στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως ήταν εμφανής η αγωνιστική τους εξέλιξή.
Το παρών στο γήπεδο του Ασπροχώματος έδωσε το νέο απόκτημα της Καλαμάτας Τάσος Χριστοφιλέας, όπως επίσης και ο Κώστας Ηλιόπουλος.
Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και σήμερα, πάλι στις 18:00, στο γήπεδο Ασπροχώματος.