Παράσταση διαμαρτυρίας χθες από λογιστές στη ΔΟΥ Καλαμάτας


Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί έπειτα από το κάλεσμα της Γραμματείας της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Μεσσηνίας.
Οι λογιστές είναι αντίθετοι με το κλείσιμο της εφαρμογής του taxis, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να είναι εκτεθειμένοι στους πελάτες τους και όχι μόνο. Ταυτόχρονα, κοινή άποψη των παρευρισκομένων ήταν ότι είναι αναγκαίο «όλοι οι συνάδελφοι λογιστές να συσπειρωθούν, να αναπτύξουν κοινή δράση με τους εργαζόμενους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους πελάτες τους, καθώς και με τους ανέργους, προκειμένου να δυναμώσουν και να αναπτύξουν κοινή πάλη για να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί φορολογικοί νόμοι, οι φοροαπαλλαγές και οι ενισχύσεις στο κεφάλαιο».
Μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας επιδόθηκε ψήφισμα στην προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας, κα Κούβελα, η οποία δήλωσε ότι κατανοεί το πρόβλημα που έχει προκύψει και θα επικοινωνήσει με την προϊσταμένη της Γ.Γ.Δ.Σ., Κατερίνα Σαββαΐδου, για να της μεταφέρει το αίτημα των λογιστών.