Πλήθος αντικειμένων για αναγνώριση στην Ασφάλεια που καλεί τους πολίτες (φωτογραφίες)


Πλήθος αντικειμένων από σίδερο και χαλκό, αλλά και μηχανήματα, βρήκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε κατάστημα ανακύκλωσης μετάλλων στη Βιομηχανική Περιοχή Καλαμάτας, χωρίς ο 37χρονος ιδιοκτήτης να μπορέσει να αποδείξει την προέλευσή τους.
Σε έρευνα που έκαναν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν όλα αυτά τα αντικείμενα, σε χώρο που δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση, και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους παρουσιάσει παραστατικά για την απόκτησή τους. Καθώς αυτό δεν έγινε, τα αντικείμενα κατασχέθηκαν και ο 37χρονος συνελήφθη.
Τα αντικείμενα καταγράφηκαν και πρόκειται για μοτέρ, γεννήτριες, ηλεκτρικά κλαδευτήρια, χορτοκοπτικά, καζάνια, ταψιά και κατσαρόλες από χαλκό, καλώδια κ.ά.
Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ή επιθυμούν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά κλοπών, παρακαλούνται να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Ο 37χρονος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Της Βίκυς Βετουλάκη