Πλημμύρισε με μελλοντικούς αστέρες του μπάσκετ η “Costa Navarino” (φωτογραφίες)

Πλημμύρισε με μελλοντικούς αστέρες του μπάσκετ η “Costa Navarino” (φωτογραφίες)

Παπαλουκάς, Καϊμακόγλου, Τσαρτσαρής ,Petway και Παπανικολόπουλος μαζί με τους Γιαπλέ , Μυκονιάτη , Μητσόπουλο άνοιξαν την αυλαία του Camp

Του Κώστα Γαζούλη

Παιδιά από ακαδημίες μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας και όχι μόνο, έδωσαν το παρών χθες στο “The Westin Resort” της Costa Navarino όπου πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά ένα σπουδαίο προπονητικό camp μπάσκετ. Οι μικροί αθλητές προπονήθηκαν το πρωί και το απόγευμα σ’ ένα πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα που σχεδίασαν ο πρώην προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας Θανάσης Γιαπλές, ο βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου Aegean Σπύρος Μυκονιάτης και ο γυμναστής της κρητικής ομάδας Βασίλης Μητσόπουλος σε συνεργασία με το “θρύλο” του Ελληνικού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά. Παράλληλα οδηγίες στους μικρούς αθλητές έδιναν ο άσος της “Ούνιξ Καζάν” Κώστας Καϊμακόγλου, ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού Κώστας Τσαρτσαρής, ο άσος του Ολυμπιακού Brend Petway, καθώς και ο “δικός μας” πολύπειρος γκαρντ Νίκος Παπανικολόπουλος που αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στον Ίκαρο Χαλκίδας. Αύριο το Μπασκετικό Camp θα τιμήσει με την παρουσία του ο νέος τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης.

Από τη Ρωσία στη Μεσσηνία για τον “Teo
Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία στο camp δύο μικρών παιδιών από τη Ρωσία που ήρθαν στην Costa Navarino μόνο και μόνο για να δώσουν το παρών σε αυτό το μπασκετικό camp. Όπως μας εξήγησε ο πατέρας τους διάβασαν στο σάιτ της αγαπημένης τους ομάδας της ΤΣΣΚΑ για αυτό το camp και για την διοργάνωση του, από το “ίνδαλμα” των δυο παιδιών του, Θοδωρή Παπαλουκά. Έτσι αποφάσισαν να βρεθούν για μια εβδομάδα στην Μεσσηνία και την Costa Navarino για να έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες του Έλληνα σταρ Θοδωρή Παπαλουκά που έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην πιο πετυχημένη ομάδα της Ρωσίας.

*Διαβάστε τις επόμενες ημέρες στο “Θάρρος” αποκλειστικές συνεντεύξεις του Θοδωρή Παπαλουκά ,του Brend Petway και του Κώστα Καϊμακόγλου.