Συνάντηση χθες το βράδυ των «συμπαικτών» της Καλαμάτας


Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που παραμένουν ανοιχτές και οι οποίες το πιθανότερο είναι ότι θα έκλειναν αργά χθες το βράδυ στη συνάντηση των ανθρώπων που αποτελούν το ισχυρό διοικητικό γκρουπ της ομάδας της Καλαμάτας και μιλάμε βεβαίως για τους οικονομικούς «συμπαίκτες».
Είναι απαραίτητο άλλωστε να κλείσουν αυτές, έτσι ώστε ο Γιώργος Ράλλης με τον Ηλία Παπακωνσταντίνου, τον Θόδωρο Παπαθεοδωρίδη, αλλά και τον τοποτηρητή της πλευράς Παπασταθόπουλου, δηλαδή τον Τάκη Δεδούση, να μεταφέρουν τα σχέδιά τους για την επόμενη μέρα στα μέλη του Ερασιτέχνη.
 
Δεδομένη η πρόθεση διεκδίκησης πρωταθλητισμού και ανόδου
Μπορούμε ν’ αναφέρουμε με βεβαιότητα ότι τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν τη διεκδίκηση του πρωταθλητισμού στη Γ΄ Εθνική και την πολυπόθητη άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Δεν αποτελεί βεβαίως έκπληξη αυτό, καθώς είναι συνυφασμένο με την ιστορία και το βάρος της Μαύρης Θύελλας.
 
Οι προτεραιότητες του νέου πλάνου
Και μπορεί να θεωρείται βέβαιη η διεκδίκηση της ανόδου, όμως το πλάνο περιλαμβάνει πιο στέρεα, μικρά και λογικά βήματα. Μιλάμε για την άριστη οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με καλύτερη συγκρότηση των γραφείων και εκπρόσωπο Τύπου, κορύφωση των ενεργειών προώθησης του κομματιού του μάρκετινγκ και πολλά ακόμη που θα κάνουν πιο ευνοϊκές τις συνθήκες, πετυχαίνοντας το πολυπόθητο άνοιγμα στην τοπική αθλητική και επιχειρηματική κοινωνία.
Μαζί μ’ όλα αυτά, θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η ισχυροποίηση των Ακαδημιών, αλλά και η πρόοδος στο μεγάλο θέμα της δημιουργίας δηλαδή του προπονητηρίου της ομάδας.
 

Από αύριο οι αποφάσεις για προπονητή και ποδοσφαιριστές
Μπορεί το τελευταίο διάστημα ν’ ακούγονται διάφορα, γύρω από ονόματα ποδοσφαιριστών αλλά και του μετώπου της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από συγκεκριμένα πρόσωπα, όμως ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Πράγματι, στο τραπέζι πέφτουν πολλά ονόματα, κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν άμεση σχέση με το διοικητικό γκρουπ, όμως οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν μετά τη γενική συνέλευση. Θα κληθεί λοιπόν η διοίκηση ν’ αποφασίσει για τον νέο προπονητή – το όνομα του Μίλτου Γκόφα είναι πάντοτε ενεργό αλλά πλέον δεν φαντάζει τόσο πιθανό όσο πριν από κάμποσο καιρό – αλλά και τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ.
Κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν την περυσινή διαδρομή της Καλαμάτας θα παραμείνουν στο ρόστερ, όμως είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις όσον αφορά την αγωνιστική της εικόνα.

Του Νίκου Μπαλόπουλου