Σχεδόν βέβαιη η «εμπλοκή» Παπασταθόπουλου μέσω εκπροσώπου του στην Καλαμάτα


Στο χθεσινό φύλλο γράψαμε ότι δεν προχωρά το σχέδιο ενσωμάτωσης των κ.κ. Μητσέα, Σπίνου στο εγχείρημα δημιουργίας ενός ισχυρού διοικητικού γκρουπ, που θ’ ανεβάσει τον πήχη της Μαύρης Θύελλας, όμως αναφέραμε ότι φαντάζει παραπάνω από πιθανή η συνύπαρξη Ράλλη, Παπαθεοδωρίδη, Παπακωνσταντίνου αλλά και του εκπροσώπου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, πιθανότατα του μάνατζερ  που εκπροσωπεί τον 26χρονο αμυντικό στην Ελλάδα. Μπορεί η απουσία του Γιώργου Ράλλη, ο οποίος εξακολουθούσε μέχρι χθες το βράδυ να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων, να μην επέτρεψε την πρόοδο των διεργασιών, όμως πλέον μπορούμε να πούμε ότι η εμπλοκή της πλευράς του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι σχεδόν βέβαιη. Απομένει να οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή του Ηλία Παπακωνσταντίνου, για να κουμπώσει η τετράδα των ανθρώπων που θα κρατήσουν τις τύχες της Μαύρης Θύελλας στα χέρια τους για το επόμενο χρονικό διάστημα. Είναι σαφές ότι εφόσον ολοκληρωθεί το εγχείρημα, και με δεδομένο το έρισμα που έχουν οι «νέοι», δηλαδή οι Παπακωνσταντίνου, Παπασταθόπουλος, στην τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία, ότι τα δεδομένα θ’ αρχίσουν να φαντάζουν εξαιρετικά και πολύ αισιόδοξα.
Περιμένουμε όμως την τελική επαφή του Γιώργου Ράλλη με τους υπόλοιπους τρεις, κάτι που θα γίνει πιθανότατα σήμερα ή το αργότερο αύριο για να είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με ακρίβεια και κυρίως να μεταφέρουμε στον κόσμο της ομάδας, που αγωνιά, την απόλυτη αλήθεια.
 
Μέχρι σήμερα η κατάθεση των υποψηφιοτήτων
Κλείνοντας και με βάση την πρόσκληση για τη συμμετοχή των μελών στην διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης, που θα γίνει την Κυριακή το πρωί, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., μπορούν να το κάνουν μέχρι σήμερα το βράδυ στις 8.00 εφόσον βεβαίως έχουν καλύψει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και είναι ταμειακώς εντάξει. Μέχρι χθες δεν υπήρχε ενδιαφέρον από υποψήφιους ν’ ακολουθήσουν την διοικητική διαδικασία, πέραν του γκρουπ που ακολουθεί τον Γιώργο Ράλλη, και το οποίο θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα έχει δυναμική παρουσία στο Δ.Σ.

Του Νίκου Μπαλόπουλου