«Φύλλο και φτερό» το πατρικό της Ρούπα στο κέντρο της Καλαμάτας (φωτογραφίες & βίντεο)


Στην οδό Πολυχάρους

Άκαρπες απέβησαν χθες το απόγευμα οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μετά την αιφνιδιαστική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ Τριπόλεως, για τον εντοπισμό στην Καλαμάτα της Πόλας Ρούπα, της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.
Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας απέκλεισαν το πρώτο οικοδομικό τετράγωνο στην οδό Πολυχάρους, προς την Αριστομένους, όπου στον αριθμό 4 βρίσκεται το πατρικό της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα.
Αστυνομικοί, φορώντας αλεξίσφαιρα και κρατώντας μιας βαριοπούλα στα χέρια (προφανώς σε περίπτωση που χρειασθεί να παραβιάσουν την πόρτα), ανέβηκαν γρήγορα στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, όπου κατοικούν μόνιμα η μητέρα και η αδελφή της.
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν όλους τους χώρους και πήραν μαζί τους ελάχιστα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να βρουν ίχνος της Πόλας Ρούπα.
Λίγο πριν από τις 9.00 οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν από το σημείο, ενώ μαζί τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας πήραν τις δύο γυναίκες, προκειμένου να δώσουν κατάθεση. Επίσης, οι αστυνομικοί μίλησαν με ενοίκους της πολυκατοικίας.
Η Πόλα Ρούπα γεννήθηκε το 1969 στην Καλαμάτα, σπούδασε στο Μαθηματικό και γνώρισε τον Νίκο Μαζιώτη σε ηλικία 26 ετών και από τότε είναι μαζί. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει κι ένα αγοράκι, το οποίο σήμερα είναι 4 ετών.
Στο πατρικό διαμέρισμα της Πόλα Ρούπα, στην Καλαμάτα, έχουν γίνει επανειλημμένως επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της.
Β.Β.

*Δείτε εδώ φωτογραφίες & βίντεο από την χθεσινοβραδινή επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Καλαμάτας