Άρχισαν να καλούν την αστυνομία επειδή έπεσε το Facebook


Μήπως ξοδεύουμε πολύ χρόνο στο Facebook; Όταν… πέφτει, εσείς θεωρείτε ότι είναι θέμα έκτακτης ανάγκης και καλείτε την… αστυνομία; Κάποιοι πάντως, ναι!
Χθες το απόγευμα το Facebook αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά προβλήματα στην λειτουργία του, με αποτέλεσμα να πέσει για αρκετή ώρα. Σύνηθες φαινόμενο, θα πείτε. Κανένας πανικός, θα πείτε. Η ζωή συνεχίζεται, θα πείτε. Οχι για τους Αμερικανούς όμως, αφού στο Λος Άντζελες προκλήθηκε… πανικός.
Το δίκτυο NBC μάλιστα διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματός του και με έκτακτο δελτίο ανακοίνωσε ότι το Faecbook δεν λειτουργεί.
Και δεν ήταν μόνο αυτό…
Τα τηλέφωνα στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες κυριολεκτικά έσπασαν καθώς οι πολίτες καλούσαν την αστυνομία ζητώντας βοήθεια και εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο Σερίφης του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, Burton Brink,μάλιστα, αναγκάστηκε να γράψει στο Τwitter ότι «το Facebook δεν είναι θέμα επιβολής του νόμου, παρακαλούμε μην μας καλείτε επειδή είναι εκτός λειτουργίας, δεν γνωρίζουμε πότε θα επανέλθει»!
Είναι η δεύτερη φορά που το Facebook πέφτει παγκοσμίως, σε τόσο μεγάλη διάρκεια. Στις 19 Ιουνίου, η διακοπή είχε και τότε κρατήσει περίπου μισή ώρα και ήταν η μεγαλύτερη εδώ και τέσσερα χρόνια.
thetoc.gr