Αστυνομική επιχείρηση με ελέγχους σε καταστήματα εστίασης στη Μεσσηνία


Αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία και ιδιαίτερα σε περιοχές της Μάνης, της Καλαμάτας, των Φιλιατρών και της Πύλου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.
Κατά τη διάρκειά της έγιναν έλεγχοι σε 105 άτομα, εκ των οποίων 82 ήταν ημεδαποί και 23 αλλοδαποί, καθώς και σε 103 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 39 άτομα, από τα οποία 25 ήταν ημεδαποί και 14 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν 7 υπεύθυνοι καταστημάτων, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και συγκεκριμένα για στέρηση άδειας λειτουργίας, άδειας για τραπεζοκαθίσματα και άδειας μουσικής. Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε δύο καταστήματα στο Δήμο Δυτικής Μάνης,  δύο στην Καλαμάτα, ένα στα Φιλιατρά και ένα στη Μεθώνη.
Επίσης, συνελήφθη ένας ημεδαπός για καταδικαστικά έγγραφα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 27 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 9 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.