Βελτίωση στη δημιουργία και το γκολ θέλει σήμερα στο Λουτράκι η Καλαμάτα


Το 5ο κατά σειρά φιλικό της Καλαμάτας θα διεξαχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Λουτράκι, κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα, η οποία είναι νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική και θα τεθεί αντίπαλος και στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς και όλοι στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» ευελπιστούν ότι το απογευματινό τεστ θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δημιουργικό και το εκτελεστικό κομμάτι που έχουν σκορπίσει μέχρι τώρα μεγάλο προβληματισμό.
Σε αυτό θα βοηθήσει τόσο το πέρασμα του χρόνου και το σταδιακό «χνώτιασμα» των ποδοσφαιριστών, όσο και η ελαχιστοποίηση των αγωνιστικών προβλημάτων. Ουσιαστικά, μοναδική απουσία θα είναι ο Δημητριάδης, που κι αυτός μετράει πλέον αντίστροφα το χρόνο της επιστροφής. Ο Ηλιόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, ενώ λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ζάρκος, το πιο πρόσφατο μετεγγραφικό απόκτημα της Μαύρης Θύελλας.

Διευκρινιστική δήλωση Ηλία Παπακωνσταντίνου

Μετά τα όσα ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα που ακολούθησαν την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της Καλαμάτας, ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου αισθάνθηκε την ανάγκη για την παρακάτω διευκρινιστική δήλωση:
«Προς αποκατάσταση της τάξης των πραγμάτων και σεβόμενος το μεγάλο όνομα και τους φίλους της ομάδας μας οφείλω να αναφέρω ότι ο λόγος της αποχώρησης μου από το ΔΣ του συλλόγου έχει να κάνει με τη μη ολοκλήρωση των δεσμεύσεων που ανέλαβα στη Γ.Σ., μέσα στο χρονικό πλαίσιο του πλάνου που είχαμε ορίσει, όσον αφορά στην γενικότερη οργάνωση και λειτουργία της. Ωστόσο, εκπλήρωσα στο ακέραιο την οικονομική συμφωνία με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ μέχρι την στιγμή της αποχώρησης μου απ’ αυτό».

Η διοίκηση ευχαριστεί Παπακωνσταντίνου…

Από την πλευρά της, με μια λιτή ανακοίνωση «Η διοίκηση του ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ευχαριστεί τον Ηλία Παπακωνσταντίνου για την πολύτιμη βοήθειά που προσέφερε στον σύλλογο, σε όλα τα επίπεδα, στο χρονικό διάστημα της συμμετοχής του στο ΔΣ».

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Την Παρασκευή 5/9 τελικά κλήρωση πρωταθλήματος-κυπέλλου

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε χθες ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής 2014-2015 θα διενεργηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 (αίθουσα ΔΣ/ΕΠΟ), αντί για Δευτέρα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.