Διοίκηση Καλαμάτας για Δεδούση: «Επέλεξε τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης»


ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ

 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
Λίγες μόλις ώρες μετά την παραίτηση του Τάκη Δεδούση από το Δ.Σ. της Καλαμάτας, συνεδρίασε εκτάκτως το συμβούλιο της Μαύρης Θύελλας, βάζοντας στο επίκεντρο της συνάντησης το θέμα που προέκυψε και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει.
Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ομάδας ρίχνει αιχμές προς την πλευρά του κ. Δεδούση, μιλώντας για «εύκολο δρόμο», αλλά και «απαξίωση προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης», ενώ ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει προς την ολοκλήρωση του πλάνου του και την υλοποίηση των πρωταγωνιστικών στόχων.
Αναλυτικότερα, αυτή αναφέρει:
«Ο κ. Παναγιώτης Δεδούσης επέλεξε, δυστυχώς, τον εύκολο δρόμο της αποχώρησης από το ΔΣ του ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, παρά τα όσα ο ίδιος ευαγγελιζόταν όταν έθετε υποψηφιότητα και μάλιστα η αποχώρησή του αυτή συνοδεύτηκε από έντονη κριτική και ύφος απαξίωσης προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.
Το Δ.Σ του Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ συνεχίζει την καθημερινή δουλειά για την ολοκλήρωση του πλάνου που έχει θέσει και την υλοποίηση των πρωταγωνιστικών στόχων της ομάδας. Κάθε εμπόδιο μας κάνει πιο δυνατούς για να προχωρήσουμε μπροστά, θέλουμε και ζητάμε την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας και γενικότερα της πόλης και είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται.»
 
Έτοιμη για μεταγραφές
Η χθεσινή συνεδρίαση δεν επικεντρώθηκε, όπως ήταν άλλωστε λογικό, μόνο στο θέμα της παραίτησης Δεδούση, αλλά και σε κάποια ακόμη, που «καίνε», όπως για παράδειγμα η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ειλημμένη η απόφαση για ολοκλήρωση τουλάχιστον τριών μεταγραφών ακόμη και δεν αποκλείεται η πρώτη να «σκάσει» κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι πληροφορίες θέλουν την Καλαμάτα να κινείται για ένα 10άρι, έναν αμυντικό μέσο και πιθανότατα ένα ποδοσφαιριστή ακόμη που θα παίζει τη δεξιά πλευρά και θα υπολογίζεται κυρίως ως εναλλακτική λύση του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα, εκεί όπου ο Νιφορόπουλος δείχνει να κερδίζει συνεχώς πόντους.
 
Ρεπό την Κυριακή
Στα αγωνιστικά, τέλος, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπονήσεις μέχρι και αύριο το απόγευμα, στο γήπεδο των Αρφαρών, ενώ την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, για να ακολουθήσει νέο διήμερο προπονήσεων και το πρώτο φιλικό την Τετάρτη στη Βάρδα.
Δεν υπολογίζονται γι’ αυτό οι τραυματίες Δημητριάδης, Μούζος, που θα ενσωματωθούν στις αρχές της εβδομάδας στις προπονήσεις, ακολουθώντας αρχικά πιο χαλαρό πρόγραμμα.