Δύο σπείρες είχαν «πνίξει» στο χασίς τη Δυτική Ελλάδα


Επτά συνελήφθησαν τέσσερις αναζητούνται

Μέσα στους τελευταίους οκτώ μήνες τα 11 μέλη των δύο ομάδων φέρονται έχουν διακινήσει 150 κιλά χασίς

Δύο ομάδες αποτελούμενες από συνολικά 11 άτομα φέρεται να βρίσκονται πίσω από τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μόνο τους τελευταίους οκτώ μήνες τα μέλη των δύο ομάδων είχαν καταφέρει να διακινήσουν περισσότερα από 150 κιλά χασίς συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 180.000 ευρώ.
Τα «πρωτεία» φαίνεται ότι είχε η πρώτη ομάδα, η οποία και προμήθευε τα ναρκωτικά στη δεύτερη, που με τη σειρά της αναλάμβανε να μοιράσει το χασίς σε μικρότερες ποσότητες προς τρίτους. Στόχος τους περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ζακύνθου.
Τα μέλη των δύο ομάδων μετακινούσαν συχνά ποσότητες ναρκωτικών σε «καβάτζες», ενώ κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους φρόντιζαν να χρησιμοποιούν «συνθηματικές λέξεις» για την πώληση των ναρκωτικών και άλλαζαν σε τακτά χρονικά διαστήματα αριθμούς κινητών τηλεφώνων.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που οργάνωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, επτά άτομα (έξι Έλληνες ηλικίας από 31 έως 68 ετών και ένας 50χρονος Αλβανός). Οι αστυνομικοί αναζητούν άλλα τέσσερα άτομα, τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό.