Ημέρα «αποκαλυπτηρίων» στη Βάρδα και μεταγραφών για τη “Μαύρη Θύελλα”


ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ… ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Άτυπα αποκαλυπτήρια θα στηθούν σήμερα στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» στη Βάρδα, εκεί όπου η Μαύρη Θύελλα θα αντιμετωπίσει την φιλόδοξη και ισχυροποιημένη τοπική ομάδα.
Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το σημερινό πρώτο τεστ, χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, θα ταξιδέψει με απουσίες, αλλά και αντικειμενικό πρόβλημα κάτω από τα γκολπόστ.
Πιο συγκεκριμένα, δεν υπολογίζεται ο Δημητριάδης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (θλάση), αλλά και ο Λουμπαρδέας, που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο- μαζί και ο νεαρός Μαθιόπουλος, που είναι τραυματίας εδώ και ημέρες -, ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Μούζος, που διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Το σίγουρο είναι ότι η Καλαμάτα δεν θα παρουσιαστεί «έτοιμη», άλλωστε είναι πολύ νωρίς για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν δούμε πολλές δοκιμές και διαφοροποιήσεις από τον τεχνικό της.
Η Θύελλα θα ξεκινήσει με τον Κωνσταντακόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Ρούσση, Χριστοφιλέα, Νιφορόπουλο, Τριάντο (αμυντική τετράδα), ενώ από εκεί και πέρα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν λίγο πριν το φιλικό, με τους Πολυχρόνη, Χαρίτο, Κουντάνη, Ηλιόπουλο, Γεωργακόπουλο και Καλαντζή να έχουν πολλές πιθανότητες.
Πέρα από το φιλικό, η σημερινή ημέρα ενδέχεται να περιλαμβάνει και ανακοινώσεις, ίσως και δύο ποδοσφαιριστών, πιθανότατα τερματοφύλακα – απορρίφθηκε ο Μπραϊμλάρι – και ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον άξονα.

Φιλικό στην Ερμιονίδα στις 23 Αυγούστου
Τέλος, μετά το φιλικό στις 17 του μήνα στο Κιβέρι, ορίστηκε και το επόμενο που θα είναι και πάλι μακριά από την Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στις 23 του μήνα, με αντίπαλο την περυσινή πρωταθλήτρια του ομίλου της Ερμιονίδα.