Ορκωμοσία δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου Οιχαλίας


Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, καθώς και οι εκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ορκίστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Μελιγαλά το βράδυ της Κυριακής.
Στην τελετή προέστη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ.Χρυσόστομος, παρέστησαν δε ο Υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Γιάννης Αργυράκης και η νεοεκλεγείσα αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, καταγόμενη από την περιοχή Ελένη Αλειφέρη, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών και εκπρόσωποι φορέων.
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Παν. Νίκας σε χαιρετισμό του συνεχάρη τον κ. Σταθόπουλο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αυτή τη φορά στην αυτοδιοίκηση.
 
Και σε Κυπαρισσία – Σπάρτη – Τρίπολη
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Παν. Νίκας, χθες βρέθηκε και στην Κυπαρισσία, για την ορκωμοσία του νεοκλεγέντος Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλλίας, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κυπαρισσίας.
Σήμερα Τρίτη το απόγευμα, ο κ. Νίκας θα μεταβεί στη Σπάρτη για την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ευάγγελου Βαλιώτη και της νέας δημοτικής αρχής της Σπάρτης, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.
Τέλος, αύριο Τετάρτη, σειρά έχει ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και η νέα δημοτική αρχή που θα ορκιστούν στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.