Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας για τη Λευκή Νύχτα


Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενημερώνει τον εμπορικό κόσμο και το καταναλωτικό κοινό ότι η «Λευκή Νύχτα» θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 30 Αυγούστου  2014.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας διοργανώνει για 2η φορά, μετά την περσινή επιτυχία, τη « Λευκή Νύχτα » με μοναδικό σκοπό να «ζεσταθεί» λίγο η αγορά και να γεμίσουν τα ταμεία των επιχειρήσεων προς ανακούφιση των εμπόρων.
Τα καταστήματα εκείνη την ημέρα θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και θα ανοίξουν πάλι στις 8 το βράδυ, παραμένοντας ανοιχτά ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να κλείσει το μαγαζί του όποια ώρα κρίνει ο ίδιος κατάλληλη, ανάλογα με την αγοραστική κίνηση και να ρυθμίσει τις υποχρεώσεις του προς τον υπάλληλο/τους υπαλλήλους, είτε πληρώνοντας 75 % επιπλέον στο μεροκάματο τους τις ώρες που θα δουλέψουν, είτε δίνοντας  διπλό ρεπό, εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή συνεργασία υπαλλήλων και επιχειρηματιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμποροι που είναι εγγεγραμμένοι στον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη «Λευκή Νύχτα» δωρεάν. Οι υπόλοιποι οφείλουν να προμηθευτούν εγκαίρως το ειδικό αυτοκόλλητο της «Λευκής Νύχτας» από το Σύλλογο, απαραίτητο για να μπορέσουν να ανοίξουν τα καταστήματα τους εκείνο το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Σύλλογο στο τηλ. 2721025298.