Στα «μελανόλευκα» Σκάρος και Παναγιωτόπουλος, ξεκινά η διάθεση των διαρκείας


Στο ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε νωρίς χθες το πρωί στο tharrosnews.gr, αναφέραμε τον ερχομό του Κώστα Σκάρου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, προκειμένου να υπογράψει στη Μαύρη Θύελλα.
Ο 27χρονος αμυντικός μέσος που πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στον Παναρκαδικό, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων αποχώρησε ολοκληρώνοντας τη σεζόν με πολύ καλές εμφανίσεις στα Χανιά και τη Β’ Εθνική, βρίσκεται στην Καλαμάτα και υπέγραψε αργά χθες το βράδυ.
Η προσθήκη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ αλλά και πιο μπροστά, μετρώντας στην πλάτη του εμπειρία μεγάλη από Β’ και Γ’ Εθνική, με Χαϊδάρι, Κερατσίνι, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Εθνικό Αστέρα, Ολυμπιακό Βόλου και Γλυφάδα, δεν θα είναι όμως η μόνη στο διάστημα που διανύουμε για τη Μαύρη Θύελλα.
Φαίνεται ότι ο 22χρονος αμυντικός Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, που συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας από τα μέσα της εβδομάδας, έπεισε τον Νίκο Κουρμπανά και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βάρδας, του Πανόπουλου και του Αστέρα Αμαλιάδας, υπέγραψε στην Καλαμάτα.
Βεβαίως, και σε αντίθεση με τον Σκάρο που λογικά θα πάρει θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πλαισιώνοντας τον Λουμπαρδέα, ο Παναγιωτόπουλος θα πρέπει να παλέψει πολύ για να διεκδικήσει θέση βασικού στη δεξιά πλευρά, εκεί όπου ο Νιφορόπουλος κερδίζει τις εντυπώσεις.
Το σίγουρο είναι ότι οι προσθήκες θα συνεχιστούν, με τη διοίκηση να ανεβάζει στροφές ζητώντας τον τερματοφύλακα που θα πάρει τη φανέλα με το Νο1 και θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή του κ. Κουρμπανά, αλλά και τον δημιουργό που θα κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι.
 
Ικανοποίηση για το πρώτο μέρος στο φιλικό της Βάρδας

Εφ’ όσον γίνουν όλα τα παραπάνω, τότε η Καλαμάτα θα έχει διαμορφώσει το ρόστερ της και θα είναι σε θέση να δείξει τις αρετές της. Αυτό δεν έγινε στο φιλικό της Βάρδας, όπου υπήρχαν οι βασικές απουσίες Δημητριάδη, Λουμπαρδέα, αλλά και τα κενά στο ρόστερ.
Πάντως, η εικόνα ήταν καλή, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στον αμυντικό τομέα, γεγονός το οποίο γνωρίζουν οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου, οι οποίοι ξέρουν ότι θα χρειαστεί δρόμος και σκληρή προσπάθεια.
Η επόμενη ημέρα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση χθες και η σημερινή θα έχει ρεπό για τους παίκτες, όμως η επιστροφή θα είναι πιο έντονη με το αυριανό πρόγραμμα να κρύβει διπλό ραντεβού, για ν’ ακολουθήσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα στην έδρα του νεοφώτιστου στη Γ’ εθνική Ερμή Κιβερίου, τον οποίο θα βρει στο δρόμο της η Καλαμάτα.
Στο μέτωπο των προβλημάτων, τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς ο Δημητριάδης θα αρχίσει σιγά σιγά τρέξιμο σε πιο έντονο ρυθμό και ο Λουμπαρδέας θα ενσωματώνεται, κάτι που ισχύει και για τον Μούζο, ενώ μικροενοχλήσεις ταλαιπωρούν τον Σαλαπάτα.
 
 
Έτοιμα προς διάθεση τα διαρκείας που κοστίζουν 100 και 180 ευρώ
Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου της Καλαμάτας, τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 είναι έτοιμα προς διάθεση για τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας.
Οι απλές κάρτες διαρκείας κοστίζουν 100 ευρώ, ενώ αυτές που αφορούν τις θέσεις VIP κοστίζουν 180 ευρώ.

Του Νίκου Μπαλόπουλου