50χρονος πνίγηκε στα Περούλια Κορώνης και η εξάχρονη κόρη του έμεινε μόνη σε ακυβέρνητο σκάφος!


Πρώτη είδηση για τα μεγάλα ενημερωτικά site ειναι αυτή του πνιγμού στα Περούλια, που σας ενημερώσαμε χθες το βράδυ (δείτε εδώ).
Το συγκλονιστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι, το μικρό κορίτσι που είχε μείνει στο φουσκωτό αβοήθητο και καλούσε σε βοήθεια αφού έβλεπε ότι ο πατέρας της δεν έδινε σημάδια ζωής.
Δείτε πιο κάτω τι αναφέρουν.

Το κοριτσάκι εντοπίστηκε από λουόμενους αρκετές ώρες μετά και μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κορώνη. Ένας 50χρονος πατέρας είχε πάει μαζί με την εξάχρονη κόρη του βόλτα με το φουσκωτό του σκάφος, όταν για άγνωστους λόγους εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή «Περούλια» από διερχόμενο σκάφος που ειδοποίησε τις Αρχές.

Το ανήλικο κοριτσάκι έζησε στιγμές τρόμου, καθώς παρέμενε μέσα στο φουσκωτό για αρκετές ώρες. Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενενικού., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού παιδιού.

Τελικά, το σκάφος με επιβαίνουσα την εξάχρονη εντοπίστηκε στην περιοχή «Αγίας Τριάδας» Κορώνης από λουόμενους.

Το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ παρελήφθη από οικείους του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.
πηγή: protothema.gr


Εξάχρονη βρέθηκε μόνη της σε ακυβέρνητο σκάφος
Μόνο του σε ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος έμεινε επί πολλές ώρες ένα εξάχρονο κορίτσι στην Κορώνη Μεσσηνίας, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 50χρονος πατέρας της έπεσε στη θάλασσα, από όπου ανασύρθηκε αργότερα νεκρός.

Αναλυτικά, η Λιμενική Αρχή Κορώνης, ενημερώθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου για εντοπισμό πτώματος αγνώστου άνδρα στην περιοχή «Περούλια» Κορώνης Μεσσηνίας, από διερχόμενο σκάφος το οποίο και ανασύρθηκε στην ακτή.

Επίσης ενημερώθηκε ότι ο άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία με ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαινε και ένα ανήλικο κορίτσι.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού, ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες.

Τελικά το σκάφος με την ανήλικη, καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε στην περιοχή «Αγίας Τριάδας» Κορώνης από λουόμενους.

Το ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 6 ετών, παρελήφθη από οικείους της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.

Η σορός, αναγνωρίσθηκε από οικείους του, πρόκειται για 50χρονο ημεδαπό και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.

Newsroom ΔΟΛ