Ήρθε έκλεισε και προπονήθηκε ο Τσάτσος


Τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν με τις περιπτώσεις Δημητριάδη, Αργυρόπουλου και Σκάρου, ώθησαν τους ιθύνοντες της Καλαμάτας και ακόμη περισσότερο το Νίκο Κουρμπανά να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού, που θα καλύψει τις παραπάνω απώλειες.
Βρήκαν τον «εκλεκτό» στο πρόσωπο του 36χρονου μεσοεπιθετικού Σωτήρη Τσάτσου, που το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιζόταν στα Χανιά, μάλιστα πέρυσι είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής – είναι χαρακτηριστικό ότι είχε ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του, όμως πρόσφατα προέκυψε το «διαζύγιο» – αλλά έχει διαγράψει σημαντική πορεία στις εθνικές κατηγορίες, με ομάδες όπως το Αιγάλεω, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Αγροτικός Αστέρας, τα Τρίκαλα, ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, τα Γιάννενα, η Καλαμαριά και η Βέροια.
Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της Καλαμάτας, και είναι χαρακτηριστικό ότι χθες βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του, όμως φαίνεται πως το κομμάτι αυτό είναι καθαρά τυπικό.
 
Οδεύει προς χειρουργείο ο Αργυρόπουλος
Από εκεί και πέρα, νέα προέκυψαν με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που ταλαιπωρούνται το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς.
Ο Αργυρόπουλος φαίνεται πως δεν θα αποφύγει το χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στους κοιλιακούς, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα.
Όσον αφορά τον Κώστα Σκάρο, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, όμως επιβεβαιώθηκε η κάκωση έσω πλαγίου και η αγωνιστική του απραξία για περίπου δύο μήνες.
Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε και τον Πέτρο Δημητριάδη, που εξακολουθεί να μη λαμβάνει μέρος στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας, με την περίπτωση του 37χρονου επιθετικού να δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά, καθώς από το ξεκίνημα σχεδόν της προετοιμασίας βρίσκεται εκτός, τότε αντιλαμβανόμαστε γιατί άλλαξε το πλάνο και πραγματοποιήθηκε η προσθήκη του ποιοτικού μεσοεπιθετικού Σωτήρη Τσάτσου.
 
  
Ανησυχία φέρνει το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας
Το σενάριο αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έκανε και πάλι την εμφάνισή του τις τελευταίες ώρες, δημιουργώντας καταστάσεις ανησυχίας.
Η Επιτροπή Γ’ Εθνικής περιμένει την υπουργική απόφαση για το θέμα των αδειοδοτήσεων των γηπέδων – έχει κατατεθεί αίτημα και από τους δημάρχους προς τον υφυπουργό αθλητισμού – ευελπιστώντας σε παράταση ή σε έκδοση προσωρινών αδειών λειτουργίας.
Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από ώρα σε ώρα, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να έρχεται η υπουργική απόφαση είτε σήμερα, είτε το αργότερο μέχρι αύριο.

Του Νίκου Μπαλόπουλου