Αποχαιρετισμός δημάρχου Οιχαλίας Φίλιππου Μπάμη


Θα συστρατευτεί για τα συμφέροντα του Δήμου, όπου και όποτε τον χρειαστεί η νέα Δημοτική Αρχή, δηλώνει ο απερχόμενος δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης. Στην τελευταία του δήλωση ως δήμαρχος, ο κ. Μπάμης αναφέρει: «Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 η ¨ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΩ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ¨ αναδείχθηκε η πρώτη Δημοτική Αρχή του νέου Δήμου Οιχαλίας. Σε λίγες ώρες εκπνέει η θητεία μας και μια νέα Δημοτική Αρχή από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 αναλαμβάνει την διοίκηση του Δήμου.
Τον απολογισμό μας 2010 – 2014 τον κάναμε και αποτυπώθηκε σε φυλλάδιο, που δημόσια κυκλοφόρησε.
Ως πρώτος Δήμαρχος Οιχαλίας αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους, τις δημότισσες και δημότες, τους δημοτικούς συμβούλους, τους συνεργάτες αντιδημάρχους και το υπαλληλικό προσωπικό, που μαζί βάλαμε τα θεμέλια του νέου Δήμου μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Σώματα Ασφαλείας, ιδιαιτέρως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που πολλές φορές συντρέξαμε για τη διάσωση των περιοχών απείρου φυσικού κάλλους της περιοχής μας, στις Περιφερειακές Υπηρεσίες και στις Υπηρεσίες της Κεντρικής Διοίκησης (Περιφέρεια Πελοποννήσου, Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Υπουργεία) για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία στο δημοτικό μας έργο.
Οφείλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στην άψογη και φιλική συνεργασία με τους υπολοίπους πέντε δημάρχους της Μεσσηνίας.
Κοπιάσαμε και πονέσαμε αυτά τα χρόνια για την πατρίδα ως ανταπόδοση της γενέθλιας τιμής, γιατί πάνω από όλους είναι ο Δήμος και θα είναι ο φάρος της δημόσιας ζωής μας.
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν περισσεύει κανένας,  συστρατεύομαι για τα συμφέροντα του Δήμου μας, όπου και όποτε με χρειαστεί η νέα Δημοτική Αρχή.
Εύχομαι σ’ όλους δύναμη, προκοπή και υγεία».