Γ. Μπέζος: «Από 1η Οκτωβρίου οριστική λύση στα προβλήματα ασφάλειας και φύλαξης»


Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την υπογραφή της σύμβασης για την παραγωγή οξυγόνου ιατρικής χρήσης, ο κ. Μπέζος απάντησε ουσιαστικά και στη μακροσκελή επιστολή των εργαζομένων του νοσοκομείου, σχετικά με διάφορα σοβαρά περιστατικά ασφάλειας και φύλαξης στους χώρους του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ο κ. Μπέζος επισήμανε ότι το πρόβλημα της φύλαξης είναι αρκετά παλιό, αλλά και πολύ σημαντικό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η διοίκηση δεν έχει μείνει με σταυρωμένα χέρια και έχει προχωρήσει σε διαγωνισμό για συνεργείο φύλαξης, που από την 1η Οκτωβρίου θα αναλάβει την 24ωρη φύλαξη των χώρων του νοσοκομείου. Επίσης, ανακοίνωσε ότι στην προ ενάμιση μηνός συνάντησή τους, με τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο, του μεταφέρθηκε το πρόβλημα της φύλαξης και εκείνος δεσμεύτηκε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος τοποθέτησης καμερών ασφαλείας σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου.
Τέλος, ο κ. Μπέζος είπε ότι τις επόμενες ημέρες περιμένουν και κάποιες μετατάξεις σχολικών φυλάκων, οι οποίοι και πιθανώς να χρησιμοποιηθούν για τη φύλαξη του νοσοκομείου.