Εδώ και τώρα πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ασφαλείας


Με αφορμή επίθεση που δέχτηκε νοσηλευόμενος ασθενής από άγνωστο άντρα
 
Στην απουσία φύλαξης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας εστιάζει η ανακοίνωση του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας, Μανώλη Μάκαρη, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή νοσηλευόμενος ασθενής από άγνωστο άντρα, με σκοπό την κλοπή μέσα σε θάλαμο νοσηλείας.
Όπως σχολιάζει: «Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Μεσσηνίας έχει επανειλημμένως επισημάνει τους κινδύνους που εγκυμονεί, για εργαζόμενους και ασθενείς, η παντελής απουσία φύλαξης του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Δυστυχώς, έως σήμερα δεν έχουν ληφθεί μέτρα. Έτσι, στη σωρεία περιστατικών κλοπών και καταστροφών που έχουν σημειωθεί έως σήμερα, δυστυχώς προστέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η επίθεση που δέχτηκε νοσηλευόμενος ασθενής από άγνωστο άντρα, με σκοπό την κλοπή μέσα σε θάλαμο νοσηλείας. Επίθεση που καταδεικνύει ότι το πρόβλημα εντείνεται με περιστατικά τα οποία πλέον θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων και, μάλιστα, ασθενών.
Όλοι εμείς οι νοσοκομειακοί γιατροί που εργαζόμαστε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ζητάμε την άμεση λήψη μέτρων και την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού ασφαλείας, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την αυστηρή τήρηση του επισκεπτηρίου, αλλά και την τήρηση της τάξεως σε όλο το νοσοκομείο».