Ζητούμενο το δύο στα δύο για την Καλαμάτα και αυτό θα ψάξει στην πρώτη έξοδο


ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, κι αυτό έφερε τα πρώτα χαμόγελα, όμως η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς περιλαμβάνει την έξοδο στα πάντοτε «αφιλόξενα» Μέγαρα.
Ο τοπικός Βύζαντας δεν αποτελεί σίγουρα φόβητρο και δεν είναι τυχαίο ότι ο στόχος που έχει τεθεί είναι η παραμονή, όμως εντός έδρας ήταν και παραμένει πάντοτε πολύ επικίνδυνος.
Το στοιχείο αυτό δημιουργεί από μόνο του δυσκολίες, τις οποίες καλείται να ξεπεράσει το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά, διεκδικώντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του που θα το διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει καλά τα μονοπάτια, γνωρίζει τις δυσκολίες και φρόντισε να μεταφέρει στους παίκτες τις ιδιαιτερότητες της αυριανής αναμέτρησης.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της τακτικής, επικεντρώθηκε στην τελειοποίηση της αμυντικής λειτουργίας και κυρίως στη βελτίωση του τομέα της κυκλοφορίας κι ακόμη περισσότερο της επιθετικής δημιουργίας.
Ήταν έντονη η προσπάθεια αυτή κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και των ασκήσεων που έγιναν, όπως επίσης και στο δίτερμα που έκλεισε ουσιαστικά την προετοιμασία.
Δεν περιμένουμε συνταρακτικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί η ομάδα. Πιθανότατα θα υπάρξει μόνο μία, με τον Γιωργακόπουλο ή τον Ζάρκο να παίρνουν τη θέση του τραυματία Σαλαπάτα.
Ο τελευταίος θα προφυλαχθεί για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από βδομάδα, ενώ δεν υπολογίζονται ακόμη οι Δημητριάδης, Σκάρος, Αργυρόπουλος και Πολυχρόνης.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο για την πόλη των Μεγάρων, έχοντας ως γνωστόν στο πλευρό της και τους φιλάθλους της, που είτε θα μεταβούν οργανωμένα από την Καλαμάτα, είτε μεμονωμένα τόσο από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα όσο και από την Αθήνα.

Θέλουν τη νίκη οι Μεγαρείς
Την πρώτη του νίκη θα αναζητήσει ο Βύζας Μεγάρων αύριο στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα. Θυμίζουμε ότι ο Βύζας προέρχεται από την ήττα στη Βάρδα, όμως εντός έδρας είναι πάντα πιο επικίνδυνος.
Μάλιστα, στο αυριανό παιχνίδι θα είναι και ενισχυμένος με τους Παπαδόπουλο και Νταφόπουλο, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν.
οι οποίοι στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας δεν αγωνίστηκαν.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που υπάρχει, είναι το μήνυμα που έδωσε μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα Stoplekto.gr ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Μητρόπουλος
«Παίζουμε με μια απ’ τις καλύτερες ομάδες του ομίλου και γνωρίζουμε τη δυσκολία του ματς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πιστεύω να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Όποιον και να αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας, εμείς επιδιώκουμε πάντα τη νίκη».

Αναβολή για το Ερμής Κιβερίου – Πανελευσινιακός
Δεν θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Κιβερίου και τον Πανελευσινιακό, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο στις 4.30 μ.μ. στο ΔΑΚ Άργους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση αναβλήθηκε ύστερα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας λόγω των εργασιών που διεξάγονται στο γήπεδο του Άργους και οι οποίες πιθανόν να δημιουργούσαν πρόβλημα στην αίσια διεξαγωγή του αγώνα.