Ικανοποίηση Κουρμπανά και συγχαρητήρια σε παίκτες – κόσμο


Εμφανώς ικανοποιημένος ο Νίκος Κουρμπανάς μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, είχε κάθε λόγο να μεταφέρει τα συναισθήματά του, αλλά και να μοιράσει συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.
«Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά δεν πανικοβληθήκαμε. Παίξαμε σωστά και όχι ανορθόδοξα και κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε τις ευκαιρίες να σημειώσουμε και άλλα τέρματα», τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Νίκος Κουρμπανάς και συμπλήρωσε: «Η νίκη είναι πάντα νίκη αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν. Έχουμε αδυναμίες τις οποίες πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την βοήθεια του και στο σημερινό παιχνίδι», κατέληξε ο 52χρονος τεχνικός.

Κ. Ηλιόπουλος: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε και κοιτάμε μπροστά»

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της σπουδαίας εκτός έδρας επιτυχίας της Μαύρης Θύελλας κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, ήταν ο Μανεσαίος μεσοεπιθετικός Κώστας Ηλιόπουλος, που χάρισε με το τέρμα το οποίο πέτυχε στο 60΄ το τρίποντο στην ομάδα της Καλαμάτας. Μιλήσαμε μαζί του χθες το απόγευμα και του ζητήσαμε να μεταφέρει το πώς έζησε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο την αναμέτρηση και πώς αισθάνθηκε που το δικό του γκολ έκανε τελικά τη διαφορά…
«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς στην προσπάθεια την οποία καταβάλλουμε, προκειμένου να φθάσουμε στο μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκε, μιας και δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ, αλλά τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε. Νομίζω ότι κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και τελικά δίκαια φθάσαμε στη νίκη. Δεν έχει σημασία το ότι πέτυχα  εγώ το νικητήριο γκολ. Δουλεύουμε όλοι για το καλό της ομάδας και μόνο. Βεβαίως θα ήταν ψέματα εάν έλεγα ότι δεν το χάρηκα ιδιαίτερα.  Τώρα  όμως κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι που είναι για το θεσμό του Κυπέλλου, ο οποίος μπορώ να πω ότι δεν μας αφήνει καθόλου αδιάφορους. Θέλουμε τη διάκριση και θα κυνηγήσουμε όσο πάει την περιπέτεια του Κυπέλλου. Μια ομάδα άλλωστε όπως είναι η Καλαμάτα, δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε αυτό», τόνισε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας… «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκφράζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές, στον κόσμο της ομάδας, που βοήθησε τα μέγιστα για μία ακόμη φορά  και ήταν αυτός που έδωσε την έξτρα ώθηση για να φθάσουμε στη νίκη», επισήμανε ο Ηλιόπουλος, που έχει μπει αρκετά «ζεστά» στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας έτοιμος να αποτελέσει μία από τις βασικές επιθετικές δυνάμεις της Μαύρης Θύελλας.