Καλαμάτα: Αποτέλεσμα στα Μέγαρα για να έχει αντίκρισμα η νίκη της πρεμιέρας


Με ανεβασμένη τη ψυχολογία και την ομάδα να διανύει συνεχή περίοδο αγωνιστικής βελτίωσης, ολοκληρώθηκε χθες το πρωί η προετοιμασία της Καλαμάτας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Βύζαντα Μεγάρων, που διεξάγεται σήμερα στις 16:30, στο Στάδιο «Μεγαρέων Ολυμπιονικών».
Ο Νίκος Κουρμπανάς, θέλησε να μεταφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, την άποψη ότι για να έχει αντίκρισμα το νικηφόρο ξεκίνημα θα πρέπει η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα και στο σημερινό παιχνίδι, οπότε όλοι περιμένουμε να ψάξει και να πάρει η Καλαμάτα βαθμό ή βαθμούς, μένοντας έτσι στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.
Όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις, δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, και ουσιαστικά η μόνη διαφοροποίηση θα είναι αυτή στο χώρο της επίθεσης, λόγω της αναγκαστικής απουσίας του τραυματία Τέλη Σαλαπάτα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής.
Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει πιθανότατα ο Τάσος Γεωργακόπουλος, ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη με τον Ζάρκο.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Τριάντος, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα λίγα λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Δεδομένοι θα πρέπει να θεωρούνται οι Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Ηλιόπουλος, Χαρίτος, Λουμπαρδέας, Τσάτσος και Καλαντζής.
Στην αποστολή που αποτελείται συνολικά από 19 ποδοσφαιριστές και αναχωρεί σήμερα στις 12.30 μ.μ. για την πόλη των Μεγάρων, συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Βασιλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ζάρκος,  Κακκαλής,  Κουντάνης, Μούζος, Νικολόπουλος, Σκαρλάτος, Τριάντος.
Εκτός αποστολής έμειναν τελικά, εκτός του Σαλαπάτα οι Δημήτρης Πολυχρόνης,Πέτρος Δημητριάδης (είναι ανέτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους), οι τραυματίες Θύμιος Αργυρόπουλος, Κώστας Σκάρος,  Άγγελος Γκαρμοίρης, Τάσος Κωνσταντακόπουλος.