Καλαμάτα: Ξεκουράζει Καλαντζή… Υπολογίζει όλους τους «έτοιμους» ο Κουρμπανάς


Ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος, το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, όπως  άλλωστε και της Κύμης, στην οποία αγωνίζεται αύριο η Καλαμάτα για το θεσμό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής, η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας, που αναχωρεί σήμερα στις 3.30 μ.μ. για την κωμόπολη της Εύβοιας. Ο Νίκος Κουρμπανάς δούλεψε και πάλι στα στημένα, δίνοντας παράλληλα έμφαση και στα κτυπήματα πέναλτι, θέλοντας προφανώς να έχει έτοιμη την ομάδα απέναντι στο ενδεχόμενο να κριθεί το ματς με την Κύμη στη διαδικασία αυτή. Αν μη τι άλλο, το γεγονός αυτό και όχι μόνο, δείχνει ότι ο Κορίνθιος τεχνικός θέλει τη νίκη και την πρόκριση και μόνο αδιάφορος δεν παρουσιάζεται. Μέσα σ’ όλα τ’ άλλα πρέπει να πούμε ότι στην αποστολή συμπεριέλαβε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, επιλέγοντας ν’ αφήσει εκτός μονάχα τον Χρήστο Καλαντζή, που ταλαιπωρήθηκε από ένα ελαφρύ τραυματισμό, θέλοντας ταυτόχρονα να του δώσει ανάσες ξεκούρασης. Αντιθέτως, πήρε μαζί όλους τους παίκτες που έχουν βγάλει μέχρι τώρα τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, αποκλείοντας μονάχα τους ανέτοιμους Δημητριάδη, Πολυχρόνη και Σαλαπάτα. Ενδεχομένως κάποιοι εξ αυτών να μπορούσαν να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όμως επιλέχθηκε να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή, διώχνοντας μακριά το σενάριο κάποιας υποτροπής, κάτι που δεν θέλουν καν να σκέπτονται στο τεχνικό επιτελείο της Μαύρης Θύελλας.
Όσον αφορά το σχήμα το οποίο θα παρατάξει ο κ. Κουρμπανάς, εδώ υπάρχει ένα ξεκάθαρο ερωτηματικό, μιας και δεν έγιναν σαφείς οι προθέσεις του από το οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε και στο οποίο έκανε συνεχώς αλλαγές. Το ότι παίρνει μαζί  τους βασικούς, δείχνει ότι έχει ως πλάνο τη χρησιμοποίησή τους, και το φρεσκάρισμα της ενδεκάδας θα γίνει σε μικρό βαθμό.
Τον πρώτο λόγο έχουν οι Πάππος, Νιφορόπουλος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Τριάντος, Λουμπαρδέας, Χαρίτος, Μαρτίνος, Τσάτσος, Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος, όμως δεν αποκλείεται να δούμε στο αρχικό σχήμα κάποιους από τους υπόλοιπους που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και που είναι οι Μούζος, Σκαρλάτος, Βασιλόπουλος, Κακκαλής, Κουντάνης, Νικολόπουλος και Ζάρκος.
Η ομάδα θα πραγματοποιήσει νωρίς σήμερα το πρωί ένα χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο, και μετά το γεύμα θ’ αναχωρήσει για την Κύμη, όπου θα διεξαχθεί αύριο στις 3.30 μ.μ. το ματς Κυπέλλου με το ομώνυμο Σωματείο.

Του Νίκου Μπαλόπουλου