Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τη Μαύρη Θύελλα μέσα στα Μέγαρα (φωτογραφίες)


Το 2 στα 2 έκανε το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά ύστερα από την πολύ σπουδαία νίκη μέσα στα Μέγαρα απέναντι στον τοπικό Βύζαντα με 1-2. Η νίκης της Μαύρης Θύελλας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία από το γεγονός ότι μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Στρατάκη για τους γηπεδούχους. Από το 20ο λεπτό η Καλαμάτα πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο χάρiς το γκολ του Τριάντου στο 43ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα γλίτωσε τα χειρότερα και πάλι στο ξεκίνημα ενώ στη συνέχεια κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 58ο λεπτό ύστερα από καταπληκτικό συνδυασμό των Χαρίτου Νιφορόπουλου και με τελίκό αποδέκτη τον Ηλιόπουλο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα η Μαύρη Θύελλα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-2. Την πολύτιμη νίκη κράτησε μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά. Στο τέλος ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί με τους περίπου 150 οπαδούς της Μαύρης Θύελλας που ακολούθησαν την ομάδα. Ύστερα από πολλά χρόνια η Καλαμάτα  κάνει ξεκίνημα αντάξιο της μεγάλης της ιστορίας και γεμίζει με αισιοδοξία τους χιλίάδες οπαδούς της.


Τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες: 

Ζακυνθιακός – Βάρδα 3-3
Δόξα Μανωλάδας – Λουτράκι 0-0
Α0 Κύμης – Παναγειακός 1-1


Τελικό στα Μέγαρα μεγάλη νίκη για την Καλαμάτα

Μπαίνουμε στα τελευταία λεπτά σιγά σιγά της αναμέτρησης με τη Μαύρη Θύελλα να κρατά το υπέρ της αποτέλεσμα

Πιέζει τα τελευταία λεπτά η ομάδα των Μεγάρων. 

Γκοοοοοολ με σκορερ τον Ηλιόπουλο η Καλαμάτα κάνει το 1-2 μέσα στα Μέγαρα στο 58′ 

Με μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε ομάδα ξεκίνησε το Β ημίχρονο στα Μέγαρα, στο 46′ ο Πάππος απέκρουσε τετ α τετ απέναντι στον Παπαδόπουλο και στο 50΄ ο Τσάτσος εκτέλεσε φάουλ για την Καλαμάτα με τον αντίπαλο γκολκιπερ να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. 

Ημίχρονο αυτή την ώρα στο στάδιο των Μεγάρων. 

Η τοπική μας ομάδα αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης από την ομάδα του Βύζαντα και μόλις στο 2ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από γκολ του Στρατάκη. Στη συνέχεια ισορρόπησε την αναμέτρηση και ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με γκολ του Τριάντου. 

Την αναμέτρηση παρακολουθούν και περίπου 150 οπαδοί της Μαύρης Θύελλας που έχουν κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του δευτέρου ημιχρόνου στο tharrosnews.gr

Βύζαντας Μεγάρων: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Βασιλάκος, Νομικός, Σιδέρης, Νταφόπουλος, Στρατάκης, Βλάχος, Φούρναρης, Παπαδόπουλος.

Καλαμάτα:  Πάππος, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Γεωργακόπουλος, Ρούσσης, Νιφορόπουλος, Ηλιόπουλος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Τσάτσος, Καλαντζής.