Με συνταγή… πρεμιέρας στα Μέγαρα η Μαύρη Θύελλα


ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΣΚΑΡΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα στη χθεσινή προπόνηση της Καλαμάτας, που έγινε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα γίνει άλλωστε και η σημερινή, ωστόσο κάποια συμπεράσματα προέκυψαν μέσα από τις ασκήσεις τακτικής που παρουσίασε ο Νίκος Κουρμπανάς.
Φαίνεται ότι ο έμπειρος τεχνικός θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Κύμη, προχωρώντας σε ελάχιστες διαφοροποιήσεις, πιθανότατα μόνο του ανέτοιμου Τέλη Σαλαπάτα.
Ο Αρκάς επιθετικός ανέβασε χθες στροφές κι έδειξε να πηγαίνει αρκετά καλύτερα, όμως δεν προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς και η πλήρης ενσωμάτωσή του αναμένεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Πιθανότερος αντικαταστάτης του θα πρέπει να θεωρείται ο Τάσος Γεωργακόπουλος, όμως δεν θα έπρεπε να αποκλειστεί πλήρως το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης και περάσματος στην αρχική ενδεκάδα του Ζάρκου.
Πιο ξεκάθαρη θα γίνει η εικόνα πάντως μετά τη σημερινή προπόνηση και το δίτερμα που θα ολοκληρώσει ουσιαστικά την προετοιμασία της Καλαμάτας, για την κυριακάτικη αναμέτρηση στα Μέγαρα.
Θυμίζουμε ότι εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Σκάρος και Αργυρόπουλος – ο πρώτος παρουσιάζει πάντως εντυπωσιακή βελτίωση και δεν αποκλείεται να επιστρέψει νωρίτερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί – καθώς επίσης και ο Δημητριάδης, που συνέχισε χθες ειδικό πρόγραμμα, μπαίνοντας μόνο στο ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα.
Φαίνεται ότι η χρησιμοποίηση του 37χρονου επιθετικού, που αποκτήθηκε τον Ιούλιο για να πάρει θέση βασικού, θα καθυστερήσει σημαντικά.
Όσον αφορά το νεαρό Πολυχρόνη, αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες ώρες και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οπότε λογικά και αυτός δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο το Βύζαντα Μεγάρων.

Από το Πάρκο του ΟΣΕ το μεσημέρι της Κυριακής η αναχώρηση των φιλάθλων
Όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο, η Καλαμάτα θα έχει στο πλευρό της την Κυριακή φιλάθλους, καθώς εκτός των Μεσσήνιων της πρωτεύουσας που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το ματς στα Μέγαρα, κοντά της θα βρεθούν και αρκετοί από τη Μεσσηνία.
Το Bulldogs Club διοργανώνει εκδρομή στα Μέγαρα και η αναχώρηση θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, από το Πάρκο του ΟΣΕ.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Ο Σύνδεσμος “BULLDOGS CLUB’’ διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου για τον αγώνα Βύζας Μεγάρων – Καλαμάτα.
Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Μαύρης Θύελλας.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6982865134.
Αναχώρηση στις 13.00, από τις μπασκέτες στο Πάρκο του ΟΣΕ.
Τιμή συμμετοχής 10 ευρώ.
Η ζωή μου Μαύρη – η ψυχή μου Θύελλα»