Με τον κόσμο στο πλευρό της για τη δεύτερη σερί νίκη στα Μέγαρα η Καλαμάτα


Ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο η προετοιμασία της Καλαμάτας, για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής στα Μέγαρα, με αντίπαλο τον Βύζαντα.
Παιχνίδι που κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται για τη Μαύρη Θύελλα, η οποία θα έχει πάντως την έξτρα ώθηση που της δίνει, είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός, ο κόσμος της.
Το λέμε αυτό γιατί ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Bulldogs Club διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή στο γήπεδο των Μεγάρων, καλώντας μάλιστα τους φιλάθλους να ακολουθήσουν.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη, που ξεκίνησαν άσχημα και συν τοις άλλοις δεν αποτελούν φόβητρο, έχοντας χάσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές τους, μετά την πτώση από τη Β’ εθνική, χρειάζονται τους βαθμούς και γι’ αυτούς θα αγωνιστούν.
Το στοιχείο αυτό το γνωρίζει ο Νίκος Κουρμπανάς, που φρόντισε με το καλημέρα να μεταφέρει τα δεδομένα στους παίκτες του. Βεβαίως, και πέραν της ψυχολογικής ετοιμότητας, άρχισε και η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής, με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει σε Σκάρο, Αργυρόπουλο, Δημητριάδη, αλλά και Σαλαπάτα, που όπως όλα δείχνουν δεν προλαβαίνει.