Οικονομολόγο ως ειδικό συνεργάτη ζητά ο Δήμος Δυτικής Μάνης


Έναν οικονομολόγο ως ειδικό σύμβουλο θέλει να προσλάβει ο Δήμος Δυτικής Μάνης. Οι ενδιαφερόμενοι, άντρες και γυναίκες, πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
-Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους. Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται
-Πτυχίο ή δίπλωμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής
-Ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ , που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασία κλπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα της απασχόλησης. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας
-Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (επίπεδο first certificate)
-Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα, τα σχετικά δικαιολογητικά, τα αποδεικτικά των προσόντων (φωτοαντίγραφα) και φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας, θα κατατίθενται μέχρι τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στο Γραφείο του δημάρχου Δυτικής Μάνης (αρμόδια υπάλληλος κα Δήμητρα Ξηρόκωστα  τηλ. 27210-73265, 61120), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.