Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Μεσσήνης


O Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος με απόφασή του όρισε τους  παρακάτω Αντιδη-μάρχους για το Δήμο Μεσσήνης με θητεία 2,5 έτη:
 
1. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μπρατσιάκο Ιωάννη , στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει 
καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Εποπτεία Οικονομικών Υπηρεσιών: προϋπολογισμού και οικονομικής πληροφόρησης, λογιστηρί-ου και αποθηκών, προμηθειών, εσόδων, ταμειακής υπηρεσίας, προστασίας του καταναλωτή.
 
2. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Κοντοθανάση Σπυρίδωνα, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει 
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Εποπτεία Τεχνικών Υπηρεσιών: τμήματος τεχνικών έργων, μελετών και εκτέλεσης έργων, περι-βάλλοντος, πολεοδομίας, συγκοινωνιών και κυκλοφορίας, εγκαταστάσεων και αδειοδοτήσεων και διαχείρισης κοιμητηρίων. 
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη Δ. Ε.  Βουφράδος
 
3. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Ηλιόπουλο Αναστάσιο, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Εποπτεία των Υπηρεσιών: περιουσίας, διοικητική εποπτεία των υπηρεσιών ύδρευσης / άρδευσης, ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, χορήγησης αδειών εμπορικών και γενικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, εποπτεία λαϊκών αγορών.
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη ΔΕ.  Ιθώμης
 
4. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Αθανασόπουλο Γεώργιο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει 
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Εποπτεία των Υπηρεσιών: προγραμματισμού, ανάπτυξης, οργάνωσης, διαφάνειας και ηλεκτρονι-κής διακυβέρνησης, απασχόλησης, αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη Δ.Ε.  Μεσσήνης 
 
5. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Γαλιάτσο Δημήτριο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Εποπτεία των Υπηρεσιών Καθημερινότητας: καθαριότητας και ανακύκλωσης, προγραμματισμού και εποπτείας συνεργείων καθαριότητας και λοιπών συνεργείων, διαχείρισης και συντήρησης οχη-μάτων, συντήρησης – βελτίωσης δικτύων ύδρευσης / άρδευσης και συντήρησης πρασίνου. 
 
6. Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Φύκιρη Νικόλαο, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία, και του μεταβιβάζει 
α. καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Εποπτεία των Υπηρεσιών: πολιτισμού, αθλητισμού και νέας γενιάς, πολιτικής προστασίας
β. Κατά τόπο τις αρμοδιότητες στη Δ.Ε.  Αίπειας 
 
7. Ορίζει Αντιδήμαρχο την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Τσέλιου Ελένη, στην οποίο πα-ρέχεται αντιμισθία, και της μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:
Εποπτεία των Υπηρεσιών: Διεύθυνσης Διοίκησης, Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, κοινωνικής πολιτι-κής και πολιτικής ισότητας των δύο φύλων, παιδείας, προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.
Επίσης ο Δήμαρχος όρισε εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, ως κάτωθι:
Για την ΔΕ Ανδρούσας τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο
Για την ΔΕ Αριστομένους τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παπαγεωργίου Αναστάσιο με επιπλέον αρμο-διότητα τα προγράμματα δια βίου μάθησης
Για την ΔΕ Πεταλιδίου τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιαννόπουλο Παναγιώτη