Παναθηναϊκός Καλαμάτας: Αγιασμό και φουλ προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής


Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας που θα συμμετάσχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής. Όπως συνέβη στην επίσημη παρουσίαση που είχε γίνει πριν λίγο καιρό, έτσι και στον προχθεσινό αγιασμό και την έναρξη των προπονήσεων έδωσε το «παρών» σύσσωμη η διοίκηση, με επικεφαλής το νέο πρόεδρο Δημήτρη Μπούχαλη.
Στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» συνεχίζει ο Σταύρος Χριστόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του απέφυγε τα μεγάλα λόγια, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και την εμπιστοσύνη του στο φετινό ρόστερ. Ο ίδιος υπενθύμισε ότι το έμψυχο δυναμικό της καλαματιανής ομάδας είναι σε μεγάλο βαθμό ανανεωμένο, με πολλές αποχωρήσεις και νέα πρόσωπο κι έτσι θα χρειαστεί πολλή δουλειά και χρόνος για να «δέσει» σε ένα ομοιογενές σύνολο.
Μια ολόκληρη 11άδα, συν ένας …αναπληρωματικός είναι οι μετεγγραφές που προστέθηκαν φέτος στους «πράσινους» και αυτοί είναι πιο συγκεκριμένα οι: Χρήστος Πετρόγιαννης, Νίκος Καναλουπίτης, Νίκος Κολόζης, Στέλιος Ραπτέας, Γιώργος Μπαρδής, Χρήστος Αθανασόπουλος, Θοδωρής Κάστανος, Γιάννης Γεωργιτσέας, Νίκος Πανταζόπουλος, Χρήστος Χριστόπουλος, Δημήτρης Τσούκλερης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Σταθερές αξίες από την περυσινή σεζόν και κάποια από τα προηγούμενα χρόνια είναι: οι Σωτήρης Κριτσωτάκης, Κώστας Ποτηριάδης, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος, Τάσος Προζυμάς, Ορέστης Κασάι, Γιάννης Μπιτσάκου, Παναγιώτης Πετρόπουλος και Σταύρος Ξυνός.
Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού Καλαμάτας θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας», ενώ από τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια.