Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Αρχίζουν οι θεατρικές και πολιτιστικές δραστηριότητες


Τη νέα θεατρική και πολιτιστική της δραστηριότητα ξεκινά η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας.
Ειδικότερα:
-Αρχίζουν οι εγγραφές για το πρώτο τρίμηνο θεατρικού παιχνιδιού, για μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της περιοχής. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10 Οκτωβρίου.
Το κόστος για όλο το τρίμηνο είναι 50 ευρώ και για τα αδελφάκια 40 ευρώ.
-Αρχίζουν οι εγγραφές για τα μέλη της εφηβικής θεατρικής ομάδας (μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου-Φοιτητές), οι οποίοι θα πάρουν μέρος στις δύο θεατρικές παραστάσεις που θα ανεβάσει η Πειραματική Σκηνή.
Τα μαθήματα αυτοσχεδιασμού, ορθοφωνίας, δραματοποίησης, κίνησης κ.λπ. για τους συμμετέχοντες θα αρχίσουν στις 27 Σεπτεμβρίου.
Το κόστος εγγραφής για όλο το χρόνο είναι 50 ευρώ.
Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε απόγευμα 6.00-8.00, στην αίθουσα του συλλόγου, Ευριπίδου 2, εκτός Σαββάτου και Κυριακής
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2721021653, 2721082864, κινητό 6977437279.
-Στις 19-20-21 Σεπτεμβρίου το Δ.Σ. της Πειραματικής Σκηνής θα συμμετάσχει στη Ζ΄ Γενική Συνέλευση του «Διαζώματος», στο Βόλο, αφού θα προηγηθεί επίσκεψη και ξενάγηση σε όλα τα αρχαία θέατρα της Θεσσαλίας.
-Από τις 2 έως και 6 Οκτωβρίου η ομάδα κουκλοθέατρου θα βρίσκεται στο Κιλκίς, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Σωματικού  Θεάτρου, παρουσιάζοντας το έργο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ.
-Τέλος, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου διοργανώνεται μουσική συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο με τον Μάνο Αβαράκη και άλλους μουσικούς, με τίτλο «Μουσικές και ποιητικές εικόνες».