Π.Μαντούβαλος: Περισσότεροι από ένας συνεργοί, συλλήψεις σε 48 ώρες


Την άποψη ότι υπάρχουν περισσότεροι του ενός συνεργοί  που βοήθησαν τους ήδη προφυλακισμένους νεαρούς για τη διπλή δολοφονία των Κ. Σγούρου και Ι. Κομμάτη στις Γαϊτσές, εξέφρασε χθες από την Καλαμάτα ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ως δεύτερος συνήγορος πολιτικής αγωγής εκ μέρους της οικογένειας Σγούρου.
Σε δηλώσεις του στο δικαστικό μέγαρο, ο κ. Μαντούβαλος εκτίμησε ότι σε διάστημα το πολύ 48 ωρών θα γίνουν συλλήψεις και των άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση. Δήλωσε πεπεισμένος, δε, πως οι εμπλεκόμενοι ανήκουν στο συγγενικό χώρο τουλάχιστον του ενός εκ των δύο δραστών, τους οποίους χαρακτήρισε με αρκετή δόση ειρωνείας ως «αριστούχους μαθητές του 12,5».
Απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε πως υπάρχουν και άλλα άτομα που νομίζουν ότι θα ξεφύγουν από τα χέρια της Δικαιοσύνης, αλλά δε θα το καταφέρουν, ενώ δεν μπόρεσε να προσδιορίσει το ρόλο του συνεργού ή των συνεργών στην υπόθεση.
Υποστήριξε ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα και δεν είναι μόνο το οικονομικό ποσό και πρόσθεσε πως η ποινή που θα τους επιβάλει το δικαστήριο θα είναι «το ελάχιστο μνημόσυνο για τα δύο άδικα χαμένα παλικάρια».